sk8ers Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2009 Dobrý den chci se zeptat jakou televizi by jste mi doporučili nebo jakou máte sami. PS: Dával jsem to vyhledat ale našel nic takového jsem nenašel.diky Citovat
0 Electropunker Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2009 Ja pouzivam plazmu od Panasonicu viz muj podpis a jsem na 100% spokojeny, realny barvy jak pri hrani tak pri koukani klasicke TV, takze doporucuji. Citovat
0 Quicksilver Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2009 Mam otazku co je lepsi plazma ,nebo lcd a co se vic vyplati ? V tomhle se jak si nevyznam hlavne me zaskocilo,ze Sharp jak si nebere nase Xka ? Hledam neco do 90 cm takze takova 82 by byla supr.Chtel by sem na tom hrat hry i divat na tv. (analog) Citovat
0 Bagster Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 Mam otazku co je lepsi plazma ,nebo lcd a co se vic vyplati ?V tomhle se jak si nevyznam hlavne me zaskocilo,ze Sharp jak si nebere nase Xka ? Hledam neco do 90 cm takze takova 82 by byla supr.Chtel by sem na tom hrat hry i divat na tv. (analog) kdyz sme kupovali tv v electro wordu prodavac nam rekl ze pokud mas analog je lepsi plazma pokud planujes satelit tak je lepsi lcd Citovat
0 Quicksilver Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 A jak vypadaji hry na plazme ? Co se tyka rychlosti snimku pri hrani her.Chapu,ze analog na plazme vypada lip,pac ma nizke rozliseni o proti Full HD. HLEDAM TELEVIZI KOLEM 32 PALCU ! Jakou by jste me doporucily ? Cena kolem 22 tisic ... Diky moc. Citovat
0 PKemba Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 I plazmové televize se dělají Full HD! Citovat
0 Quicksilver Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 To sice delaji ,ale nevidel jsem nic v Plazme 100 hercu 32 palcu ja potrebuju neco do 90 cm takze 82 cm televizi. Vidim to na 82 s 100 hercu LCD neni problem dat 20 tisic. Jenze nechapu ,kdyz ma nektera televize 100 hercu a nema FULL HD a kdyz ma FULL HD tak zas nema 100 hercu. Nechapu : JVC http://www.jvc.cz/product.php?id=LT-32DP9BU&catid=100051 Pokud se nepletu tak patri mezi nejprodavanejsi TV Je tam jeste 6 rada Samsung a pak nejnovejsi Philips (100 hercu) Myslim si,ze kdyz uz kupovat LCD tak by se vyplatilo se 100 herci. Na to ma jen ten Philips ,kterej stoji kolem 20tky.Docela se me libil ten Samsung co ma 70 000:1 a papirove je supr ,jenze nema 100 hercu. Me by zajimalo jak velkej je rozdil mezi HD Ready a FULL HD. Co se tyka celkove pouzitelnosti.Hrani her z Xboxu ,sledovani televize ,popripade filmu a take analogoveho vysilani.Kdybych ozelel 100 Hercu tak je urcite supr Samsung. http://www.alza.cz/32-palcova-lcd-tv-samsung-le32a756-d100975.htm Myslel jsem si jinak,ze je super Sharp ,ale jestli na tom nefunguje Xbox tak je to celkem k nicemu. Zkuste tady udelat nejakou anketu ,nebo neco na ten zpusob jak lidem lepe poradit a co mate doma vy atd. Citovat
0 Astaroth Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 No nevim co vam na tom sharpu nejde.Tatik si tedka nejakyho kupoval, ma i tu 100hz technologii , sel sem k nemu xko vyzkouset a normal to jelo pres hdmi vstup. Citovat
0 Quicksilver Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 Mam napad snad me to nekdo tady nezakaze. Citovat
0 kolombo Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2009 Někdo tu říkal, že Samsung má nejlepší černou na trhu, s čímž teda rozhodně nesouhlasím, tu mají podle mě jednoznačně plazmy Pioneer. Nechápu, proč by to na Sharpu nemělo jít..třeba na těch jejich nových LED-backlit LCD to bude, podle toho, co jsem viděl, užasnej zážitek. Každopádně je tu kromě HDMI možnost připojit Xko přes dodávaný HD AV, který dokáže přenést obraz i v 1080p, ale bohužel obsahuje jen stereo cinche. Citovat
0 cvrky Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2009 No nevím proč tady pořád upřednostňujete LCD když plasma FullHd má mnohem lepší barevné podání než LCD. Třeba Panasonic nebo LG má suprové zobrazení i převzorkování na nejvyšší rozlišení. Citovat
0 placek Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2009 Já bych si jinou TV než Plazmu od Panasoniku nekoupil.Nejlepší barevné podání za nejlepší ceny.Mám doma samozřejmě i LCDčka,ale hry hraji jen na Plazmě.Ale nikomu nic nevnucuji.Každý má svou volbu. Ahoj chtěl bych jsi kupovat taky tv k xboxu ale i na normalní dívaní na dvd a tv.Chtěl bych něco tak do 35000Kč.Dívám se na ní ze 4metrů. Děkuji Tak to bych koupil něco v 50palcové úhlopříčce od Panasoniku.Samozřejmě Plazma.Na DVD a klasické vysílání(DVB-T) nejlepší volba. Citovat
0 SindyDog Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2009 No, divím se, že všichni zmiňujete tak malé uhlopříčky. Tak jeden postřeh: já sice mám doma na xku jen Thomsona CRT82cm, což je asi pro vás hrůza, ale jde to.. S kámošem jsme však v datartu kupovali k wiičku a xku lcd Sharp 118 úhlopříčku do pokoje, kde před ní sedíte zhruba 1,5 až 2 metry. Když jsme to říkali prodavači, tak prudil, že stačí osmdesátka a že jsme blázni..)), ale nedali jsme se a toho sharpa aquos pořídili. Vůbec neva, že je ta lcd tak velká a že na to koukáme z dvouch metrů!! Naopak, pokud bych kupoval nové lcd, tak klíďo o 10 cm větší a OPRAVDU to ničemu neva. Oči nebolí(pařili jsme asi v kuse 5hodin) a 19" monitor byl vedle toho jak druhý diplay u NDS:))! Takže, pokud máte dost peněz -- čím větší, tím lepší!! Teď už je technologie tak daleko, že to ničemu nevadí a ještě si přitopíte:)). Nedělám chytráka, píšu jen to, co jsem viděl.... Citovat
0 snoopyk Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2009 No tak ja osobne parim na 42LG6000 Scarlet a sem nad miru spokojen, cerna barva je cerna a ne nejaka sedocerna jako u nekterych znacek.. Inteligent senzor je nejlepsi co jsem videl. a obraz ve fullHD libovka. samozrejmne tv za 40000 je o ncem jinem ale tahle ktera stala jen 28000 pred vanoci je super. a to sem mel v palnu samsunga, ale kdyz sem videl vedle sebe samsunga podobnou tridu a tuhle Scarlet tak nebylo co resit. a jeste sem ji sehnal v dobe kdyz stala 27000-28000kc za 22500kc. Ale ne kazdej si muze dovolit dat za TV radove desetitisice a pro nekoho je moc i ta "dvacitka" Citovat
0 blackshow Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2009 není nějaká full hd tv 81 cm do 11 000 Kč Citovat
0 adassz Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Ahoj myslíte že tahle tv by stačila nemam moc peněz : http://www.mall.cz/led-televize-nahravani-usb/sencor-sle-3207t Citovat
0 Karliczek Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Ahoj myslíte že tahle tv by stačila nemam moc peněz : http://www.mall.cz/led-televize-nahravani-usb/sencor-sle-3207t V pohodě stačí neboj.... Citovat
0 Martox Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Pokud můžu doporučit, tak jdi do plazmy od Panasonicu, má to výhodu, v tom že Panasonic využívá svojí technologie plazmy, která mimo jiné umí perfekně černej obraz a v pozadí nějáké ty hvězdy.. realistiskej obraz :) btw : Do Sharpu bych bejt tebou nešel :) .. nelíbí se mi jeho obraz a rychlost reágování na změně programu, nastavení atp. (ale může to bejt tím, že je to zastaralí model :) ) Citovat
Otázka
sk8ers
Dobrý den chci se zeptat jakou televizi by jste mi doporučili nebo jakou máte sami.
PS: Dával jsem to vyhledat ale našel nic takového jsem nenašel.diky
42 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.