kolb Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Poraďte mi prosim, co si mám koupit za hru? Nebo nějakej dobrej film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 co máš za fw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ..kup si film..."blby a blbejsi"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 3.03-OE Já vim. Můžu si to stáhnout. ale radši bych to měl na UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 to si radši stáhni a za prachy co ušetříš za nákup her si kup pořádnou kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 njn brzo dostanu 2GB na PSP a 2GB na můj mobil (Sony Ericsson W810i) Ale tu hru mi nabídl strejda, já stejně nemám, co bych si přál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ..kup si film..."blby a blbejsi"... to si muze stahnout tady na foru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jakej zanr se ti nejvice libi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 akční, skákačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Tak v tom případě:Daxter-nejlepší hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 hmmmm...nebo si kup gunshowdown....nebo nejak gta...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 hmmmm...nebo si kup gunshowdown....nebo nejak gta...;) No, to spíš to GTA.... Mě teda ovládání Gunshowdownu vůbec nevyhovuje... ale to je jenom můj osobní názor :) Jinak, proč máš ještě FW 2.81?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Poraďte mi prosim, co si mám koupit za hru?Nebo nějakej dobrej film? Vyber jednu z PSPckove svate trojice Daxter,Syphon Filter:Dark Mirror,LocoRoco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Doporučuju : Syphon Filter:Dark Mirror Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Ja bych doporucil LocoRoco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 hmmmm...nebo si kup gunshowdown....nebo nejak gta...;) No, to spíš to GTA.... Mě teda ovládání Gunshowdownu vůbec nevyhovuje... ale to je jenom můj osobní názor :) Jinak, proč máš ještě FW 2.81?? hmmm...to ovladani me taky docela vadi ale u takove skvele hry je mi to jedno...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 kupuj lego star wars....neveril sem ale je to pecka....pak jestli te bavej sportovni hry tak nhl.....a jinak jak ti tady ostatni radej daxtera ja uz du do nej taky....nasel sem ho za 700,- na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolb Odesláno Únor 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Loco Roco mám (ISO) Loco Roco mám (ISO nějaká druhá verze) The Sims 2 mám (ISO) Ridge Racer 2 mám (ISO) Cars mám (ISO) GTA: Liberty City Stories mám (UMD) Pursuit Force mám (UMD) Demo disk mám (UMD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.