bloodsboss Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 :!::!::!:prosím o radu potřeboval bych náod jak mam dát film do psp mam všechny programi jak tam dát a všechno jsem udelal správně a ve složce videa nic není je to divné ale je to tak prosííímdejte mi nějaký návod díííkyyy!!!:!::!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 vše do složky VIDEO na rootu karty příště topic pro začátečníky...;) viz muj podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lips Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 kdyz si nejake video stahnes tak ho nesmis prejmenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 kdyz si nejake video stahnes tak ho nesmis prejmenovat to ti rek kdo ze ho nesmis prejmenovat? videa muzes prejmenovat jak chces (soubor THM se musi jmenovat stejne jak video!) v PC zkonvertujes film napojis PSP k PC nakopirujes film (i obrazkem s koncovkou THM pokud je u filmu) na kartu do slozky VIDEO nebo MP_ROOT a pak se PSP uz jen koukas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 microsoft Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 a co prekonvertovany filmy taky nejous? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 a dal si v PSP format memory stick? jed do settings system settings a format memory stick kvuli toho to nejeo ani mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Máš vůbec filmy ve formatucopodporuje psp?a máš naformátovanou kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *-smertík-* Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 kdyz pripojis psp k pc tak se ti tam objevi vymenitelny disk a tam mas slzku psp tak vedle psp (ne do) si udelas slozku video a tam das (prekonvertovany) video,film atd.. psp converter:http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-ipod-and-psp-converter/?g[hledano]=psp%20converter&g[oz]=2.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bloodsboss
:!::!::!:prosím o radu potřeboval bych náod jak mam dát film do psp mam všechny programi jak tam dát a všechno jsem udelal správně a ve složce videa nic není je to divné ale je to tak prosííímdejte mi nějaký návod díííkyyy!!!:!::!::!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts