bloodsboss Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2009 :!::!::!:prosím o radu potřeboval bych náod jak mam dát film do psp mam všechny programi jak tam dát a všechno jsem udelal správně a ve složce videa nic není je to divné ale je to tak prosííímdejte mi nějaký návod díííkyyy!!!:!::!::!:
0 netix Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2009 vše do složky VIDEO na rootu karty příště topic pro začátečníky...;) viz muj podpis
0 lips Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 kdyz si nejake video stahnes tak ho nesmis prejmenovat
0 Javor1991 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 lips napsal: kdyz si nejake video stahnes tak ho nesmis prejmenovat to ti rek kdo ze ho nesmis prejmenovat? videa muzes prejmenovat jak chces (soubor THM se musi jmenovat stejne jak video!) v PC zkonvertujes film napojis PSP k PC nakopirujes film (i obrazkem s koncovkou THM pokud je u filmu) na kartu do slozky VIDEO nebo MP_ROOT a pak se PSP uz jen koukas :-)
0 microsoft Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 a co prekonvertovany filmy taky nejous?
0 T-o-mmy Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 a dal si v PSP format memory stick? jed do settings system settings a format memory stick kvuli toho to nejeo ani mi
0 Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 Máš vůbec filmy ve formatucopodporuje psp?a máš naformátovanou kartu?
0 *-smertík-* Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2009 kdyz pripojis psp k pc tak se ti tam objevi vymenitelny disk a tam mas slzku psp tak vedle psp (ne do) si udelas slozku video a tam das (prekonvertovany) video,film atd.. psp converter:http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/free-video-to-ipod-and-psp-converter/?g[hledano]=psp%20converter&g[oz]=2.4
Otázka
bloodsboss
:!::!::!:prosím o radu potřeboval bych náod jak mam dát film do psp mam všechny programi jak tam dát a všechno jsem udelal správně a ve složce videa nic není je to divné ale je to tak prosííímdejte mi nějaký návod díííkyyy!!!:!::!::!:
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts