skolni.flakac Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Mám takovej problém. víc než slova pomůže obrázek. Je to ze hry FORZA Motorsport II Dá se to nějak opravit. Pokud dám ano tak to ještě něco dlouho testuje a pak to stejně při dalším testu udělá to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Jestli mas v mulleteru v pravem sloupci vsechno zaskrtly tak to ani kontrolovat nemusis , pokud mas ixtreme fw 1.4 a vyssi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 A ta verze xtremu záleží jaká je té hře? Když ve hře, tak jak to poznám? Vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ne verze flashe zaleží na době flashe a flasheroj, jinak je to jakoby CFW v PSP:Dnení to ve hře ale v konzoli;).Třeba já si nechal Xbox flashnout v září a tak mám ještě starší typ xtreme fw 1.41 ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ja sem si to myslel... :-) díky moc ... zeptám se fleshera ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Mám takovej problém. víc než slova pomůže obrázek. Je to ze hry FORZA Motorsport II
Dá se to nějak opravit. Pokud dám ano tak to ještě něco dlouho testuje a pak to stejně při dalším testu udělá to samé.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.