skolni.flakac Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 Mám takovej problém. víc než slova pomůže obrázek. Je to ze hry FORZA Motorsport II Dá se to nějak opravit. Pokud dám ano tak to ještě něco dlouho testuje a pak to stejně při dalším testu udělá to samé. Quote
0 Moderators romeno Posted January 9, 2009 Moderators Report Posted January 9, 2009 Jestli mas v mulleteru v pravem sloupci vsechno zaskrtly tak to ani kontrolovat nemusis , pokud mas ixtreme fw 1.4 a vyssi... Quote
0 vonydj Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 A ta verze xtremu záleží jaká je té hře? Když ve hře, tak jak to poznám? Vůbec? Quote
0 kruta Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ne verze flashe zaleží na době flashe a flasheroj, jinak je to jakoby CFW v PSP:Dnení to ve hře ale v konzoli;).Třeba já si nechal Xbox flashnout v září a tak mám ještě starší typ xtreme fw 1.41 ...:) Quote
0 vonydj Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Ja sem si to myslel... :-) díky moc ... zeptám se fleshera ;-) Quote
Question
skolni.flakac
Mám takovej problém. víc než slova pomůže obrázek. Je to ze hry FORZA Motorsport II
Dá se to nějak opravit. Pokud dám ano tak to ještě něco dlouho testuje a pak to stejně při dalším testu udělá to samé.
4 answers to this question
Recommended Posts