xUltimate Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Zdarec, chceš si zahrát GTA IV na Xlive a nemáš s kým, popřípadě s žádným čechem? Pořádám srazy, tak piš jestli máš zájem a sleduj tento topic! Budou se zde objevovat pozvánky na on-line srazy, které se budou konat na PARTY MODU! Budeme stuntovat, střílet, kravit se, skákat s loděma :) a cokoliv jiného! Plánované srazy! prozatím žádné... Proběhlé srazy! -5- Kdy: 19.2.2009 v 15:00 Kde:Party Mod Max. hráčů: Neomezeně Co s sebou: Nejlépe headset Jak na to: Přidejte si mě ( KrekCZ ) a já vás pak pozvu na párty ;) ----------------------------------------------------------------------------------------- -4- Kdy: 19.2.2009 v 10:00 ( pořát se hraje! ) Kde:Party Mod Max. hráčů: Neomezeně Co s sebou: Nejlépe headset Jak na to: Přidejte si mě ( KrekCZ ) a já vás pak pozvu na párty ;) ----------------------------------------------------------------------------------------- -3- Kdy: 7.2.2009 v 22:00 Kde: Přidejte si hráče ( charli13 ) a on už vás navede ;) ( já hrát nebudu ) ----------------------------------------------------------------------------------------- -2- Kdy: 14.1.2009 v 18:00 Kde: Party Mod Max. hráčů: Neomezeně Co s sebou: Nejlépe headset Jak na to: Přidejte si můj nick ( KrekCZ ) do friend listu a já vás pak na párty pozvu! Zůčastněno hráču: 2 ----------------------------------------------------------------------------------------- -1- Kdy: 10.1. v 18:00 Kde: Party Mod Max. hráčů: Čím víc, tím líp :) Co s sebou: Pokud máte tak headset a hlavně herního ducha :) Zůčastněno hráču: 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 kurnik na tohle jsem cekal ale uz nemam gold :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 kurnik na tohle jsem cekal ale uz nemam gold :( Pořiď si ho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja bych dneska dal ale v kolik??kdyztak muj nick je Obodagameboy7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja dam taky a rad ale musim si sehnat gold ale neco se najde:D kdyztak jsem zlatokop EDIT:MOhly by jsme dat ješta na PC Skype Party mod cco vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja bych do toho sel ale musel by me nekdo napsat podrobny navod k tomu jak se pripojit zrovna k tobe..muj nick "danyshek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 hraju GTA IV asi 2 týdny, mám zplacený na 2 měsíce, takže budu hrát a hrát... :) kdyžtak dneska bych mohl až tak po 10 večer i kdykoli jindy, když mudu mít čas 8) můj nick na LIVE -> urnacr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 jestli to je udělat s PC tak hraju taky moje live je shifter0960 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lekis Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Hej tak v 8 hod. vecer dame neco muj nick na live je pupaleso, ja uz tam du ted tak jestli budete mit zajem dame nejaky blbosti, muzeme se domluvit pres headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 hele jestli budete hrat od 20:00 do kolika budte hrat jelikoz ja to ve 20:00 asi estihnu kdyztak se pripojim pozdejc ale do kolik asi budete parit????? edit: jeste se chci zeptat kdo tady z vas ma paleny gta???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 taky bych se přidal nick je PlAjEr145 (GOLD) a pak GhOsT 1nF (zatím SILVER), ale zrovna uploaduju hry na net tak kdyžtak po uploadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 taky bych se přidal nick je PlAjEr145 (GOLD) a pak GhOsT 1nF (zatím SILVER), ale zrovna uploaduju hry na net tak kdyžtak po uploadu :) co upujes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 nick vonydj dal bych taky, ale dneska až ... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stallion66 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 OK.....nick: stallion66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Kdo máte zájem, přijďte dnes na PARTY MOD ve 20:00! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 jj určitě přídu s kámošem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ja taky prijdu - kdo zaklada hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ja taky prijdu - kdo zaklada hru? Nikdo snad ne? Party mod je založen a tam se jen připojíš, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ja myslim ze party mod je to ze nekdo udela mistnost a pozve pratele teda takhle sme to delal vcera a pokud de o dnesek tak du do toho svama a K.R.E.K. dej mi pls svoje gametag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 JJ jdu tky krek pridej si me zlatokop a pozvi me tam budu uz hrat(jewstli chcete napiste mi jdu hrat uz ted ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ja myslim ze party mod je to ze nekdo udela mistnost a pozve pratele teda takhle sme to delal vcera a pokud de o dnesek tak du do toho svama a K.R.E.K. dej mi pls svoje gametag. KrekCZ :) Já dam v mobilu Party Mod a už hraju, žádný zakládání jako u Deatmatch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 KrekCZ :)Já dam v mobilu Party Mod a už hraju, žádný zakládání jako u Deatmatch! dik........no takhle sem to myslel a pak uz jenom pozvu lidi co mam ve friends listu a jeste pls vsem co parej a budou parit gta iv po llive tak at si me rpidaj na icq:402947766 je tam lepsi domluva atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 a jeste pls vsem co parej a budou parit gta iv po llive tak at si me rpidaj na icq:402947766 je tam lepsi domluva atd. neak mi nejde to icq najit nestletl si se v cisle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 neak mi nejde to icq najit nestletl si se v cisle??snad ne 402947766. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 tak mi napis ty na 499968490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.