david7090 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ja bych dal taky dneska muj gamertag davidczech70090 EDIT:nedali bys te treba i cod5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 hrajete este kdyz se zacalo teprv pred hodinou a pul?!!dyztak muj nick danyshek!!aa dejte plz vedet esli se este hraje at wm esli se mam pripojit.. ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 hrajete este kdyz se zacalo teprv pred hodinou a pul?!!dyztak muj nick danyshek!!aa dejte plz vedet esli se este hraje at wm esli se mam pripojit..ENJOY:love: jj myslim ze se hraje od 20:00 ale kdyztak zapazime spolu mam jeste 2 kamose tak budem 4:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ok tak me napis na icq 372482135 a domluvime se;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ok tak me napis na icq 372482135 a domluvime se;)hele uz hrajem tak pod na xko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 hele uz hrajem tak pod na xko. su v gta co mam delat??este niikdy sem se k nikomu konkretnimu nepripojoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 dat telefon multiplayer free mod nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 bude nejakej dalsi sraz?? :D sem novej s Live .. a GTA sem hral ale sami buvoli troubim at nekdo nasedne a najednou prijedou tri lidi a troubi taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Mohl by si napsat ktěm dvoum již proběhlým srazům kolik lidí se zúčastnilo? Jinak co takhle příští neděli udělat další sraz??Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Já bych dal taky. Na live jsem už dlouho, ale měl jsem celou dobu silver a teď jsem si koupil gold. A zkoušel jsem hrát gta, ale když dám multiplayer a dám normálně quick match, tak mi to akorát záloží hru kde jsem sám a čekám jestli se ke mně někdo připojí...Nevim jak se mám připojit na ostatní (a jaký jsou rozdíly mezi těmy ve složce multiplayer, mám tam NĚCO(ted nevim jak se to jmenuje) pak tam je RANKED MATCH, PARTY MODE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Bohužel, GOLD mi vypršel, ale za týden mám narozky a zřejmě si ho koupím, potom bude další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 tak doufám že bude další, já bych se určo přidal (jestli to vyjde, mám zamčenou NAT, teda snad jsem to nějak zprovoznil tak nevim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Tak co, kdy nekdo zapari? Dal bych s nekym deatmatch nebo team deathmatch, na vetsi plose, dlouhej limit a hlavne: a) vypnutej autoaim - je pekne teply kdyz clovek v jedoucim aute nema sanci proti typkovi s pistolkou, protoze tomu to samo toho cloveka zameruje a staci mu jen mackat. b) vypnuti zobrazovani enemy na radaru v blizkem okoli - kdyz je to zapnute, tak clovek vidi na metr presne kde ten druhej je, jestli ceka za rohem atd. Takhle kdyz to zmizi, tak clovek vi, ze enemy je nekde blizko, ale netusi presne kde, takze pak takova cihana :) Kdo by tohle se mnou dal? Kdo by dal tenhle tyden, tak se ozvete na ICQ:144695335 a domluvime to. Jinak muj xbox live ID: awolCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 awol já bych to klidně dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Takže kdo by se chtěl dnes zúčastnit, tak jsem pro lepší organizaci udělal tady thread, ať je v tom přehled a ať tu zbytečně nespamujeme fórum. http://forum.pspgamer.cz/viewtopic.php?f=37&t=57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Píšu zatím sem, ja bych dneska dal, ale nemůžu to říct na 100%, když budu v ten čas doma tak dám určitě. Jinak zatím nemám headset (objednal jsem si ho a zítra mi přijde), a napište mi sem někdo jak to udělam abych se k vám připojil, nvm jak se připojím na konkrétního friend...gold mám teprve pár dní EDIT:Jo a když nemám headset, tak uslyším aspoň vás v reprákách co řikáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Píšu zatím sem, ja bych dneska dal, ale nemůžu to říct na 100%, když budu v ten čas doma tak dám určitě. Jinak zatím nemám headset (objednal jsem si ho a zítra mi přijde), a napište mi sem někdo jak to udělam abych se k vám připojil, nvm jak se připojím na konkrétního friend...gold mám teprve pár dníEDIT:Jo a když nemám headset, tak uslyším aspoň vás v reprákách co řikáte? Nejsem si jistej, ale uz se mi stalo, ze i kdyz jsem nemel headset zapojenej, tak jsem slysel, co ostatni rikaji. Asi to jde nejak nastavit. Jinak sem napis svuj xbox live nick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Jj, když jsem hrál Resident Evil 5 po netu, tak jsem tam slyšel jak na mě mluví nějakej amík, ale musela bejt opravdu tichá scéna, abych ho vůbec slyšel, bylo to hrozně potichu, nedá se to někde přidat ta hlasitost? Jinak můj nick je "Hohny Live" (viz.podpis) ------------------------------------------------------------------------ Už sem si tě přidal do přátel, tak snad se příště přihlásí víc lidí, aby jsme zahráli ... A vy normálně hrajete s cizíma lidma to gta? Mě se ještě nepodařilo někam připojit, dám normální no-ranked match (třeba deathmatch), a buď mi to vytvoří hru a jsem tam sám a nikdo se nepřipojí nebo to po chvilce loadingu napíše "disconnect, returned on single player"....tak ja nevim co mám dělat, chci si to prostě zahrát po netu...Nechce se mi věřit že na světě nikdo zrovna nehraje gta, když se mi to nikam nechce připojit. Nemůže to být netem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Už sem si tě přidal do přátel, tak snad se příště přihlásí víc lidí, aby jsme zahráli ...A vy normálně hrajete s cizíma lidma to gta? Mě se ještě nepodařilo někam připojit, dám normální no-ranked match (třeba deathmatch), a buď mi to vytvoří hru a jsem tam sám a nikdo se nepřipojí nebo to po chvilce loadingu napíše "disconnect, returned on single player"....tak ja nevim co mám dělat, chci si to prostě zahrát po netu...Nechce se mi věřit že na světě nikdo zrovna nehraje gta, když se mi to nikam nechce připojit. Nemůže to být netem? Nevim presne, ale nemuze to byt tema zonama? Ja mam zonu PRO, jsem reglej pod UK. Kdyz dam nonranked match a deathmatch tak se mi to hned pripoji do loby kde je treba 10 lidi a to i o pulnoci. JINAK: Datum: Sobota 7.2.2008 22:00 Mód: Deathmatch Lokace: Liberty City Traffic: Medium Autoaim: Disallow Limit: 60 minut Blips: Far Kdo se chce zúčastnit, tak sem napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 pokusim se prijit ale neslibuju zitra mam dost prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 já se připojim, ale možná na to zapomenu :D nick: charli13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Založil jsem si další účet, abych měl gold :D Datel25 :D :D :D tak si mě kdyžtak přidejte v podstatě hraju nonstop, tak zapařim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Bohužel v sobotu večer něco mám...takže se nezúčastním, příště snad dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 rád se přidám :) můj nick na live -> urnacr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 hele kdy bude dalsi hra???muzem dat klidne hned:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.