vojta69 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 je to napsaný o stránku dříve----->sobota(dnes) 22.00... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 už jsem ready :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 můj nick BelievedBeatle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 tak co, hrajeme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 mm koukám sliby chyby.. my si s charliem dáme kafe, caajk :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 toz co je nehrajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 K.R.E.K hraje cod5...marek tak řekni nick a já nějakou hru založim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 vojta nick je karoro233 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 K.R.E.K hraje cod5...marek tak řekni nick a já nějakou hru založim Hraju COD4 :D navíc jsem nepsal, že se zůčastním :D. Ale hodim vám to tam, ať se lidi orientujou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 refresh ;) plánován další sraz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Super.. vcera sem hral 3 hodinky gta race je to nejvic :D hlavne zavody na lodich a Cannonbal Race coz je neco jako maraton v chuzi fakt pecka doporucuju Edit:Hrajete jeste mam se pridat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Super.. vcera sem hral 3 hodinky gta race je to nejvic :D hlavne zavody na lodich a Cannonbal Race coz je neco jako maraton v chuzi fakt pecka doporucujuEdit:Hrajete jeste mam se pridat? Jasně, přidej se! KrekCZ, pozvu tě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Jasně, přidej se! KrekCZ, pozvu tě! Uz staci potvrdit.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zahrál bych zítra večer, budu hrát asi tak od 11 večer do 2 ráno, tak kdyžtak napište, můj nick -> urnacr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zejtra bych si taky zahral, nekdy vecer dannysCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Taky někdy zahraju. StPatrick0073 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 ja muzu dat kdykoliv muj nick kuba741 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenderTheBig Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Planujete este nejaky sraz8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Planujete este nejaky sraz8) Někdy určitě ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Měl by někdo zájem o další sraz? Pokud ano, nějaký založím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.