Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 kazdy určitě měl na psp svoji prvni hru::proto by si to asi nikdo nekupoval:psp::psp::psp: 8D moje prvni byla teken dark resourscion :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hromy55 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 moje první SSx on tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 moje první byla origo F1....... koupeno 1.9.2005 k PSP :) a chtělo se mi zvracet z prvních dojmů.....hra nic moc..... pak sem udělal DG a první ISO byli Burnouti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ridge Racer 2 (uš sem to mělv balení) je to Ridge Racer edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 moje prvni umd bylo nfs underground rivals a hral jsem to sííílene dlouho za ty prachy to jeste nebyl ani cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 moje prvni hra a zaroven posledni UMD :D byl tekken kteryho uz nemam protoze sem ho prodal (grafika byla pekna ale nijak me to nebavilo) jinak prvni ISO bylo GTA:vc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Madden 09 byla s PSP:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ja zacinal s ISO, po tydnu predelavani atp jsem si zahral originalni (zanrove) plosinovku Exit. Pekne. Za chvili Burnout Legends a uz nebylo navratu. Dalsi hry se shanely tezko, ruzne pochybne servery, malokdo psal jestli je ta hra oripovana atp. To byly casy. Ted je to snadnejsi a clovek si muze vybirat ze spousty her, taky to ma neco do sebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Moje první byl RR2(balení) a první co jsem si koupil bylo Ace combat Skies of Deception... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 první UMD -nhl07, potom jsem pochopil proč jsou všichni na ISO první ISO-Worms 2,supr pařba, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Tekken DR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hory<~ Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 moje prvni hra je Tekken DR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 1. umd-Need for speed-pro street 1. iso-PataPon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Moje první UMD bylo Burnout Legends a první ISO GTA:LCS :psp: A jedu dáál!:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Uplne prvni hra bylo Demo loco roco kdyz sem nemel zadny UMD a nemel sem ani CFW :) jinak prvni ISO normal bylo GTA:VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Moje první UMD bylo Need for Speed Rivals, které sem vzal s konzolí, to byl ještě rok 2005 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 UMD- Sony Demo Disc :P ISO- Burnout (uz nvm verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Burnout byla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 UMD - Final Fantasy 7 ISO- Ted nevim jestli Patapon nebo Flatouty (obe 2 blbosti ktery jeli 2 den pryc...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 moje prvni hra byla uz v baleni a to nfs undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 moje wipeout pure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 god of war :bash: ... ale psp uz nemam :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Moje první hra Loco Roco 2 a objednávám dalsi.... proč UMD přečtěte si v podpisu...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Moje ssx on tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.