.:JOKEMAN:. Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 kdyz sem dostal psp tak jsem dostal knemu pacman world 3 a medievil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Já si koupil PSP a k němu byla Fifa 09 a NFS Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 no tedka to je lepsi drive davali k psp bud jednu nebo zadnou hru a ted davaji 2 nekdy i 3 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Buzz : Master Quiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ja si hned jako prvni koupil GTA LCS, byla to novinka v te dobe. V Playcentru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 locoroco a ratchet and clank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpi8 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Dobry den moje prvni hra byla NFS most wanted a Tny hawks underground 2 remix =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AleksM Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 PSP ještě nevlastnim, ale úplně první hra co sem kdy na PSP hrál byla Loco Roco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Moja prvá a jediná origo hra bola Daxter :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 MediEvil: Ressurection ... docela blbost, ale byla to moje jedina hra, tak jsem ji dohral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 moje prvni umd hry byly Everybody's Golf 2 a Alien Snydrome :D byly uz v baleni s pspckem 3000, ale prvni hra co se octla (resp prvni UMD) v mechanice byla Alien Syndorme, prvni ISO hra to uz nevim, asi NFS undercover nebo god of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 moje prvni umd bylo nfs underground rivals a hral jsem to sííílene dlouho za ty prachy to jeste nebyl ani cfw jj přesně muj případ a hrozně mě to bavilo :D je to good hra jo a než sem si koupil kartua tak sem to měl asi týden v kuse zaplí :wohow: dostal jsem ho minulí vánoce přál jsem si ho už 2 roky ale předtim jsem měl komp (dosneška na něm pařim CoD 6 best detajli) jo a pak sem to PSP taky utopil a pak asi za 5 měsícu co se nestalo USCHLO :wohow: a dnes zase vestele.....:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shane1468624191 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 moje první hra byla call of duty Roads of Victory kterou jsem ještě pořád neohrál :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Tekken dark rescuration :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 NFS: Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiger01 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Moje prvni hra je Assasin's Creed:Bloodlines:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Burnout Legends ale nedohrál jsem ji je to hra na hodně dlouho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko6 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 moja prva bola wipeout, lebo som si debil nevsimol ze vo vitrine vedla maju nfs underground:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Moje prvni UMD bylo Ratchet & Clank : Size matters a Loco Roco ( Bylo to součástí PSP ):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Ja UMD nevedu .. :D ale prvni hra, kterou jsem mel pujcenou, byla Ridge Racer .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Moje první hra byla pučená od kámoše a byla to Medal of Honor heroes a moje první byla Syphon filter: Logans shadow, a je to jedna z nelepších her co sem kdy hrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snape Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 moje první hra harry potter 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shady333 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Rocky Balboa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Moje první hra na UMD byla Ridge racer, mám ho dodnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Moje první hra na UMD byla a je GTA: VCS.. Nemám CFW a kupuju originálky :D.. A moje první demo bylo asi.. no hodil jsem si jich do PSP víc, ale první spuštěné demo bylo asi Toca 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.