hendur Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Moje první na mém PSP je Final Fantasy VII: Crisis Core,kterou jsem dosud nedohrál.Předtím jsem ale hrál na kámošově GTA: Vice city stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 první hra byla NFS: carbon...hral jsem ji hafo dlouho.....nj, jedina originalka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Mám PSP asi týden a moje 1. CSO hra byla Loco Roco (děšně závyslácký) a pak následovalo cca 30 dalších :cheesygrin: Ale nejlepší je , když ve škole paříme Ghost ridera, nebo tekena pře Wifi:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Moje první pořád je a bude Fight night round 3,ale eště sem ji nerhál nemám PsP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 prvni byla k PSP a byla to lemmings, prvni ISO byla Flat Out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 prvni byla na origi UMD GTA vcs a jako prvni ISO pote byl Test drive unlimited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domvala Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Moje první hra byla Ridge Racer 8) ! Fakt skvělá pařba, hrál jsem to na UMD, protože jsem neměl ještě flash... :psp: Potom sem to flashnul a UMD vrátil spolužákovi... ale asi si RR stáhnu, opravdu to stojí za to :roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Moje první hra byla SOCOM to bylo něco na FATku tehda s tatou jsme na to čuměli jak puci :D PS2 prostě v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 moje Medal Of HOnor Heroes :D pamatuju pod stromeckem to bylo :D a hen druhej den u babicky Nfs Carbon :D a hral sem to bez pametovky a pak sem si kupil 4 gb za 1800 kč :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Já sek dostal k PSP rovnou Need for speed undecover pořád sem to hrál dohral sem to asi 3x ale rad si to porad zahraju ted uz jich mam plno :psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Moje prvni UMD:Ridge Racer a první stazena z interneetu simpsons the game tet mam tak 100her ok :psp: psp je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bull1t Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Moje první hra co sem hrál na PSP (ještě sem neměl svoje tak sem hrál na bráchovo :wohow:) bylo Gran Turismo ...byl sem do toho děsně zažranej ...sme se s bráchou hádali o PSP. Tak sem to do tejdne vyřešil prodejem foťáku a koupí PSP :bash:. Teď mam 8 gigovku napresovanou hrama 8)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZe Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Burnout Dominator byla moje prvni hra a porad ji hraju chytla me a nepustila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Prvni bylo nekdy o letnich prazdninach NFS Underground rivals hral sem dnem i noci nez sem nasetril na dalsi umd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 MGS z psx ...nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cHEmo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Já hned ten den co sem si kupoval PSP tak sem koupil Fifu 06 a bavila mě do tý chvíle než sem si flashnul PSP a myslim, že pak sem si jako 1. hru stáhnul SSX: On Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culo Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 jaj ja grand turismo a nebavi ma to radsej bi som bol keby tam bola gta 4-ka:psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Já hned ten den co sem si kupoval PSP tak sem koupil Fifu 06 a bavila mě do tý chvíle než sem si flashnul PSP a myslim, že pak sem si jako 1. hru stáhnul SSX: On Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Já hned ten den co sem si kupoval PSP tak sem koupil Fifu 06 a bavila mě do tý chvíle než sem si flashnul PSP a myslim, že pak sem si jako 1. hru stáhnul SSX: On Tour A proc to tu pises po 2.?:blink: Jinak abych nebyl OT tak ja jsem si stahl 1.hru fifu 09 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Moje první hra byla NFS Undercover ... :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Pokud nepočítám demo disc, tak jsem z UMD hrál poprvé NfS Carbon někdy o Vánocích 2006 a ISO... myslím že Sonic Rivals, hra oničem, jenom jsem zkoušel jestli rozjedu iso.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Moje prvni a zaroven posledni UMD disk byla Fifa 06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 GTA: Liberty city stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito1996 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Moje prvni hra byla Ridge Racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Burnout Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.