Jerry1SK Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Prve UMD ... to bolo Puruit Force, hrozne isiel som pri tom rozbyt PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda1206 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Moje prvni hra virtual tennis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Code Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 fifa 10 a ssx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 1.ISO Call of Duty Road To Victory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Moja bylo UMD Burnout Dominator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 moje nfs:carbon own the city a medal of honor heroes 1 dostal sem to k psp jeste s gigouvou kartou psp bylo prej flesh ale to sem byl uplnej looser a nevedel jak to funguje abych ty hry tam dal a moje prvni iso bylo nfs:undercover (dali mi to tam na odskouseni pri updatu na verzi 5.00M33-4)po te jeste 1 umd pomalej net na stahovani od te doby jen iso kde sou ty casy umdecek a ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripecek Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 My prvni byla FIFA 10 mam ho tet nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karcy Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 já první hrál God of War : chains of olympus :) úplně nej hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak prvni hru jsem mnel pribalenou k psp.... Resistance a hned 100% spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 UMD Tekken 6 xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Medievil Ressurection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 DEMO disk a potom ISO Harry Potter ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naftak Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 moje prvni UMD bylo Juiced 2 a ISO SSx on the tour :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 moje první hra na psp na umd byly juiced 2 a iso:tekken 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 UMD: Tekken Dark Ressurection, FIFA Street 2 a GTA: Liberty City Stories a pak sem jako první dohrál God of War a Jackass the Game :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Já měl od kamose pucene UMD Gta:lcs, a iso byloo.... Jej.. Jasne že GoW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 moje prvni na psp byla nfs:most wanted (umd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 GTA Vice City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 dragon ball Z :-D a pro mě stále nej hra co jsem hrál :-D přesně dle mého gusta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendy125 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 gta vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 První hra byla God of war ... byla to god of war edice :D ... a ISO bylo Tekken 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 moje prvni hra byly nějaky moto GP nvm uz jaky a to byla demovka to jsem neměl ani flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Pěkná otázka,už na ni dost lidí odpovědělo,tak se přidám:moje první hra byla UMD Killzone,kterou sem dostal k vánocům i s prokletým psp 2000 TA-088v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 moje první "hra" byl tiff exploit spouštějící eLoader a na něm nějakej homebrew bomberman:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Moje první UMD bylo Ratchet and Clank Size Matters a první ISO asi God of War Chains of Olympus . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.