Shiddo Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Jako prvni hru co jsem si koupil byla Valkyrie Profile Leneth, jelikzo Final Fantasy Crisis Core, kvuli kteremu jsem hlavne PSP kupoval este nebylo. Aspon Squareovka no :) Ale prvni co jsem hral bylo Final Fantasy 7 (PSX) :wohow: (necekane :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iličman Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Moje první hra co jsem hrál na PSP byla Flatout head on, The sims Pets, God of War , PES 09, Burnout legends, Loco roco 2 a Tekken. Plus mám další hardisk her doma. Protože PSP mám ještě krátce nemám zahrané ještě všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaTaaa Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Umd gta:lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 tak ja jsem si zahral tekkena dark rescuration Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 GTA Liberty City Stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Prvni byla UMD World Tour Soccer 2 a posledni Toca Race Drviver 3 pak sem PSP prodal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 moja první hra byla Loco Roco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Killzone: Liberation... skoda ze PSP nema originalni dva joysticky a neni na nej hra Killzone 2 jako na PS2 nebo na PS3...:cry: jinak killzone i tak skvela hra...doporucuju... kdo ma rad alternativni strilecky ale na psp mu nevyhovuji protoze ho nebavi mascka X, O, /\ nebo [] abz se trefil...dtady staci joystick:D ...tahle je z pohledu z ptaci perspektivy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Moje prvni hra byla NBA Live 09 (dostal jsem PSP v Americe na Vanoce, protoze to tam bylo levnejsi :)), dal jsem dostal napodobeninu Tekkena (hruze), ten od koho to mam tomu nerozumi tak koupil to nejlevnejsi a jeste mam stary arkadovky. Cca do tydne dostanu GTA:LCS. Mam PSP 3000 a tak to nemam flashly. Asi se dam na drahu kupujiciho UMD. Az pujde PSP 3000 flashnout tak dotoho pujdu. PS: Senpu kde se delaj ty bannery jak mas v podpisu. To Xbox.. ?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Fired up což bylo jen na test skvělého fastloaderu 0.7 a pozdějc první pařba Burnout Legends ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 mno k psp jsem automaticky dostla dve hry midnight club a gta liberty city stories, ale prvni samostatna hra byl tekken dark ressurection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Asi loco roco demo :D ISO: GTA LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Loco Roco :-D ..nej hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 moje prvni hra byla umd a jeste k tomu pucena od kamose xD byl to burnout legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Gta Liberty City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 moje první ISO : Resident Evil 3 Nemesis bohužel jsme to nedohrál páč se mi to vždy v jedné pasáži hryzlo ): UMD zatim nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adampso Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 No to ja prví hrál God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 UMD Medal of Honor Heroes a Need for Speed Carbon Own the City taky UMD :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 první byla UMD Need for speed: MW....docela ušla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyadio Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 God of War-Chains of olimpus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 origoška žádná, hned jak sem ho dostal sem ho dal kámošovi on mi ho flashnul a první hra byla Wipeout Pulse docela dobrý měl sem v tý době jen 512mb kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 umd=burnout legends iso=zatim žadne mam ho nově flashle a jeste sem nestihl nic stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 moje prve umd nebol ožiadne :D moje prve iso bolo loco roco 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 myslim ze Tekken Dark neco:-D ...iso :nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Moje první hra god of war Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.