kweensey Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Moje prvni hra, kterou jsem kdy hral na jakemkoli PlayStationu (v te dobe na PSone) byla Tekken 3. Za nejakou dobu jsem si poridil svoje PSone a jeste, jak nebylo precipovane, tak jsem si koupil originalnu Tekkena 3. Jak jsem vedel, ze si poridim PSP, tak jsem vedel, ze chci Tekkena 5 DR a to taky byla moje prvni hra.. :D Tekken je u me uz srdcovka.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 UMD WRC vyborna hra pak sem si dal cfw a uz jich bylo cim dal vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grizzly Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Ja si koupil PSP Ridge Racer 2 Edition a hned ve vedlejsim obchodu UMD PES 6. No a pak Lumines>DG>CF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatep Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Synovec dostal k narozkám k PSP s Call of Duty: Roads to Victory (první hra, kterou jsem koupil). Já si pořídil PSPko o dva dny později s Pataponem (první, kterou jsem hrál). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Harry Potter Goblet of Fire a Ridge Racer 1 (byli ktomu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek10 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 moje prvni byla fifa street 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 moje první umd hra byli Burnout legends moje první iso hra bylo NHL 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 tak moje první byla GTA vice city stories a vydržel jsem u ní docela dost douho...prostě skvělá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 FIFA 06 - myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Smash Court Tennis 3 – to byla 1. UMD hra, co jsem si na PSP koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 na UMD pursuit force a na kartě gta vcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Moje první a zaroven zatim jediny UMD je Burnout Dominator .Mam neflesnutelnyho slimaka tak mi nic nezbyde ,ale až na ten hluk mi to UMD nevadí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Moje první UMD bylo Ridge Racer a moje první ISO byl Def Jam ff NY:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Já mám FW 4.01 takže nemam žadne hry, ale první sem hrál Tekkena od kámoše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 UMD : Gangs of London ISO : Flatout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Prajka Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 moje první hra byla Gta lcs v té době to byla bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NooBz Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 iso NFS MW...do teď nedohraná :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 GTA liberty city stories.....naštestí prodaná v době, kdy byla žádaná na flashnutí psp:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Moje prvni UMD hra byla PaTaPon kvuli tomu sem si kupoval PsP ja tu hru proste zeru PataPataPataPon!! :wohow::wohow::wohow:. A Iska mno stahl sem si luxora hent dalsi slo Killzone:psp::psp::psp:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 tekkeeeen. miluju tu hru prsotě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ma uplne prvni pacman jelikoz ten k*k*t nevymazal ms0 kdyz mi psp prodaval:D:D:D jinak k tomu nfs mw taky nejvic hrana ale nedohrana hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 maje prvni UMD bolo :lord of the ring:tactics,brothers in arms a soccom ;) dostal sem je zaroven :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Moje první iso bylo tuším NBA 06 , aninevíte jakou jsem měl radost že se rozjel přes fastloader :D UMD tuším fired up , nebo nějaká taková kravina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 The Simpsons - super hra a zatím nejlepší, co jsem hrála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 ja sem mel gta lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.