smajlik.jarda Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 to kyle reese: ses takovej play station maniak ze to ani neumis napsat vid?:) opraw si podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Tak moje první UMD byl Killzone a první ISO byl Tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 moje prvni Iso hra byla Need For Speed : Most Wanted UMDcka zatim zadne nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Prvni UMDcko(a posledni :D) bylo Burnout Legends a iso?sem jich zacal stahovat rovnou 10 najdednou takze nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 The Lord of the Rings : Tactics WipEout Pulse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 To si přesne spomínám.Jely jsme až za Prahu někam(bydlím ve Zlínském kraji) tak sem nevedel co budu dělat.Tak jsem se zeptal taťky jetly mi koupí psp.Ze jasny.Tak ho dovez dal jsem ho nabyt a nic jsem neviděl.Jen tmu a tmavi psp:cheesygrin:.Pak jak sme odíždeli tak byla u toho hra Ridge Racer 2:).Celkem dobra.Sem to dohral bez paměťovky.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Moje první hry byly Syphon Filter - Logan's Shadow a SOCOM Tactical Strike (byly přibaleny k psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 moje byla dexter na UMD a ISO byl God of War:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 UMD GTA:lcs....a plno iso her .. uz si to nepametam... snad loco roco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 PSP jsem si kupoval o prázkách 2007(jsem se nudil) a koupil jsem si k němu F1 Grand Prix(s odstupem času hrozná hra:D) a Fifa 06;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iwanna Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 moje byla Tekken .. k psp me privedl pritel .. a ja zas tak moc nehraju .. ale u Tekkena relaxuji :) pak chilli con carnage he .. no jsem zenska a asi na nejaky salodlouhy pribehy kde jeste vsichni vedi dopredu co maji delat nemam cas a naladu .. kazopadne psp ano .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Moje první UMD bylo NFS:Most Wanted. Tu hru sem dohrál asi 4x pak F1 a pak sem objevil CFW a první ISO...ty jo to si nejsem jistej, asi možná Pataponi, ale nechci kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Moje celkove prvni hra na PSP byla God of War kera byla s PSP :bash::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 kazdy určitě měl na psp svoji prvni hru::proto by si to asi nikdo nekupoval:psp::psp::psp:8D moje prvni byla teken dark resourscion :D:D:D JJ,Taky jsem mněl TDR na umd a na kartě jsem mněl Burnout L. A jaká byla tvoje první hra na kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 k PSP sem dostal GTA LCS :), pristi den sem uz mel flash a to mi najednou vzrostl pocet her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 GTA Vice City stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Fifa 09 (byla k psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ja mel jako prvni tekken Dark resurrection a ridge racer 2 mel jsem z toho hodne dobry dojmy ale casem omrzely pak prisel flash a musel jsem koupit 2 baterku a hral kazdej den min10 hod- uplnej maniak sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Tekken DR - jak jinak ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Fifa 06........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Nba 07 to jsem smazil non-stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 :psp:Killzone to pro mě bylo důvod proč koupit PSP:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Moje první hry byly: (dostal sme je najednou zabalene k Vánocům kdyz sjem dostal i psp) Burnout legends GTA Vice city stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drchy Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Need for speed : Undercover :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak moje KILLZONE: Liberation, hraju jí pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.