_John_ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 grafiku co ma nfs by zvladlo i NDSprvni hra moje byla gta vcs jedna z prvnich her co jsem hral bylo most wanted a take jsem z toho byl celkem unesenej i kdyz na internetovych videich to nevypadalo zas tak huste... a pak jsem zjistil, ze nejaky hry na tom vypadaj i lip, ale nesouhlasim s tim, ze to ma grafiku kerou by zvladlo i DS, myslim si ze DS by to fakt nezvladlo jinak moje prvni hra: GoW demo, potom Killzone demo a prvni ISO myslim Most Wanted, Miami Vice, nebo mozna Burnout Legends, nevim ted presne, kterou z techle tri her jsem spustil jako prvni, mozna prave to Miami Vice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 moje první byla god of war a iso nfs carbon a ten god of war byl k tomu psp byla to nějaká limitovaná edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 moje?hmmmmm myslim ze to byl star wars nebo dexter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 mojeee WRC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 moje prvni hra byla gta lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 moje první hra byla pursuit force a hral jsem jí dva dny a přestala me bavit.koupil jsem ji na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Gta Vice City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 prvni hra kterou jsem mel na umd byl midnight club 3, pokud nepocitam vymeny a nakupy v bazarech,tak prvni hra kterou jsem si opravdu koupil v obchode za plnou cenu byl wipeout pure - mám do dneska a nehodlam ji nikdy prodat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drift_king Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 burnout dominator paradni hra supe doporucuju:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 moje prvni hra byla Pes 09 a iso:NFS Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 já měl Buzz Master quiz rovnou v packu, stál 100kč, no neberte to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Moje první :D byl jsem panic :D na hry :D a byl to Sonic Rivals :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey_mouse69 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 God of War chains of olympus - UMD GAME ISO GAME - nic mam 3000 Homebrew GAme - tyrian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 moje prvni hra asi nfs undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monterry Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 UMD: daxter ISO: nfs undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 prvni umd bylo od kamose puceny mohh 1 a iso, az me prijde slim a flashnu si ho,tak zamejslim manhunt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkfate51 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 prvni? myslim ze patapon a moc me to nebavilo pak jsem si nejake stahl ale nejak me to nebralo tak sem to prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Need for speed Carbou own the city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Moje první hra na PSP byla Sega Genesis kolekce, na to jsem se hrozně těšil, až budu mít emulátor stařičké Segy na handleru. No a klasická hra pro PSP bylo Call of duty: Roads to victory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Patapon 2 (bohužel) a potom CoD Roads to Victory... To už bylo trošku lepší, ale zachránilo to až WipeOut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 kupoval jsem naráz tekken: DR a Medievil Ressurection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 NFS: carbon, fired up, ridge racer, toca , tekken... a pak 9999999.... iso her :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 v metru jsem našel medievil ressurection...jinak předtím asi 60 iso her...ale můžu říct, že medievil mě zabavil asi na nejdelší dobu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toomas12 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Moje 1. Hra byla fifa 08 ale ja byl taky debil zhe jsem ulomil to kolecko ale nechtic me to spadlo na zem a bum bylo to pryc :-d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Moje první hra byla God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.