Hollywood1468623270 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 první UMD byla NFS:Undercover a dnes první ISO byla DefJam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 první byl WipeOut Pulse :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 moje první hra byla NFS Undercover, ale už jsem jí vyměnil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 První moje dohraná hra je God of War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 První dohraný kousek a zároveň i první moje hra (dokonce i na UMD) je Luxor! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 ja sem jako první dohrál nfs carbon own the city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 prvni hra - NFS:MW potom Luxor :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tekken : Dark Ressurection, nehorázná nuda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Moje byla Gta Liberty City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Mno, tak já už měl nastahovaný hry na PC a mezi prvními, co jsem si je nakopčil do PSP, když mi přišlo bylo GTA:LCS a GTA:VCS páč jsou to nejlepší hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Na první hru si nepamatuju, myslím že to bylo GTA VCS ale nejsem si jistý. Ještě předtím jsem však zkoušel emulátor Segy Megadrive, takže má první hra byl dost pravděpodobně Sonic 2 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv1468623429 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ja si pucil od kamose NfS Undercover. Prvni co sem si koupil bylo Playstation Network Puzzle a Power Packy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 GTA VCS - nehorazne dobnra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Jeste.. Moje prvni hra na karte byla Luxor ptz mel malo mb, a tak byl rychle stazenej a mohl jsem otestovat CFW :D a dal byl Juiced 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 PSP bylo vymenou a na MC sem si hodil FF:CC,WWE vs RAW09,GoW,a UMD NFS PS,a Tekken DR:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Moje první a zároveň poslední UMD byl smash court tennis 3 (který bylo už u PSP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Tekken a burnouti,koupil jsem je najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Demo disk :D Pak byl flash a jelo se :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 JJ,vlastně demo disk byl první,až potom jsem kupoval ty dvě hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 LocoRoco a Ratchet & Clank size matters (už sem to tam měl přibalený) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Moje první byla Need For Speed: Pro Street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedEvil Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Resistance: Retribution... koupená s PSP před týdnem...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Moje první hra byla "Naruto Ultimate Ninja Heroes 2" - nejlepší hra co kdy byla a bude (snad dokud nevyjde Naruto Shippuuden) - nahrál jsem si ji jako první a nikdy nedám do PSP kartu, aniž by tam Naruto byl (zvlášť když mám kolem sebe asi 5 lidí, co ji zbožňujou stejně jako já) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Demoverze medal of honor heroes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 moje byla burnout domitanor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.