Intelgame Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Možná je to blbá otázka ale tak nějak o tom uvažuju tak bych se chtěl zeptat jak to vlastně funguje ? Jasně koupim WI-FI a co dál ? Platim internet jako za počítač ? ...... :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 olatíš jenom za připojení na internet co platíš normálně. U DSka si akorát musíš koupit Operu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Intelgame Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 počkat tak teda jak to mám dák k počítači a tak ? Jak se vlastně připojuje k Pc nebo jak teda platim jeden net jako za NDS a jeden za PC ? Nebo to tak nějak připojim k Pc a budu platit jenom internet za PC ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rissinko Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 :) na DSku mas Wifi primac :) to znamena ze sa napojis useba doma cez WIFI kluc alebo Router ktory moze wifi vysielat :) ...takze pouzivas net co mas doma na pc ... tak isto sa mozes pripojit aj v skole pokial mate spristupnenu wifi siet alebo niekde v meste ....povecsinou su na webe vypisanie miesta kde sa mozes v pohode zadarmo pripojit skus pouzit google :) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Proste mas net nejak domu privedeny, pokud mas ADSL, tak mas nejspise ethernet modem, ze ktereho vede LAN kabel, tak koupis WiFi router - pokud uz ho nemas - nastavis a na nej se normalne pripojis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gounes Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Mam dotaz mam doma PCI wifi kartu od MSI a do ni nasdilenej net , iphone a jine zarizeni mi jdou normalne v pohode pripojit ale NDS ani nahodou. sit to najde ale pak to pri testovani pripojeni napise Error Code 20100 a konec . Nejaka rada? Thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Intelgame Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Jo ještě překecel jsem kámoše k tomu aby si koupil NDS ale bude si kupovat lite já mám fat budeme si moc zahrát multi. ?? Asi jo ale jen pro jistotu ..:roll::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Mam dotaz mam doma PCI wifi kartu od MSI a do ni nasdilenej net , iphone a jine zarizeni mi jdou normalne v pohode pripojit ale NDS ani nahodou. sit to najde ale pak to pri testovani pripojeni napise Error Code 20100 a konec . Nejaka rada? Thx Je ta PCI karta v AP modu? Jake tam mas sifrovani? NDS nepodporuje WPA(2).. Mas spravne zadane IP/popr. WEP klic? Jo ještě překecel jsem kámoše k tomu aby si koupil NDS ale bude si kupovat lite já mám fat budeme si moc zahrát multi. ?? Asi jo ale jen pro jistotu ..:roll::wohow: ano, budete si moci zahrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gounes Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 v AP to mam a tady posilam muj sytem Status nevim jestli z toho nco vyctes General Information Driver Version 1.4.5.0 Application Version 2.2.11.35 LAN Settings LAN IP Address 192.168.1.6 Subnet Mask 255.255.255.0 DHCP Client ON MAC Address 00:11:09:22:04:FD Wireless Settings SSID MSI Channel 1 Accept Authentication Type Open System Encryption OFF Number of Associated Clients 0 Maximum Link Speed Auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 NDS umí jenom heslo ve formátu WEP. Jestli máš jiný tak si DS nepřipojíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterpeterli Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Jde se připojit na NDS k internetu i když nemám "wifinu"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Intelgame
Možná je to blbá otázka ale tak nějak o tom uvažuju tak bych se chtěl zeptat jak to vlastně funguje ? Jasně koupim WI-FI a co dál ? Platim internet jako za počítač ? ...... :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts