shadow.wizard Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Dark_AleX vydal najmensi update aky kedy bol opravuje len jedinu vec... (ale pre niektorych podstatnu)... Zlozku 310_a2update skopirujte do zlozky GAME150 v PSP (x:/PSP/GAME150) 3.10 OE-A' (Open Edition) Opraveny bug ked sa pri niektorych hrach objajovala chyba (0x80020148) napr. pri Metal Slug Anthology. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Lol huste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 je tohle mozny? pred hodinou sem nahraval 3.10 OE-A :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Dobré, už abych měl doma psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 nejak to zacina flakat ten D_A :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 uz to mam v PSP :) inak v menu mi pise ze je to 3.03 OE-A2 update :D asi chybka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 no,čekal sem teda nějaký větší úpravy,snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 no,čekal sem teda nějaký větší úpravy,snad příštěToday, Tomorrow, Custom FirmWare :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 skoda doufam jsem aj v ikony :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 to byla rychlovecka A´ :) snad jeste spravi tu chybu pri vypnuti(restartu) z DH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 to byla rychlovecka A´ :) snad jeste spravi tu chybu pri vypnuti(restartu) z DHCo to je za chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Tak si to tam jdu taky nahrát.. Vcera jsem nahraval 3.10OE-A a od te doby jsen spoustej jen jednu hru a zrovna mi to hodilo presne tuhle chybku, takze to jdu akorat updatnout..:-) diky shadowe..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skrupo Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 No a nemate nahodou niekto problem s netom? Jak som to nainstaloval, tak mi nejde net. Vyhydzuje mi tu tabulku ako pri restarte po downgrade. "Nastala chyba, stlacte "O" a chyba sa sama opravy" alebo take nieco... Skuste to. Popripade mi prosim skuste poradit. Diik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Dobré, už abych měl doma psp. A kde ho máš?? V servisu?? :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak to byl hodne rychlej update :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Hmm... tak nakonec teda udělám update :):) Už jenom počkat, až budu mít nabito a jdu na to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 můžu kliknout na nějaký ty odkazy ? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevaja Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Je to možný včera jsem nahrl 3.10 OE-A a tedka je nahravam 3.10 OE-Á Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Pro ty co už mají, jdou na něm upravovat XMB ikony?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 no,čekal sem teda nějaký větší úpravy,snad příště žádný už skoro nejdou, kromě infraportu nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 mam blbej dotaz - muzu upgradovat z 3.02 OE-B??? :D EDIT: sry sem si nevsim ze to pisu do blbyho topicu - sem si nevsim ty carky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 mam blbej dotaz - muzu upgradovat z 3.02 OE-B??? :DEDIT: sry sem si nevsim ze to pisu do blbyho topicu - sem si nevsim ty carky :D to mas jedno kam to pises..z kazdyho cf (takze i 3.02 oe-b) muzes upgradnout na vyssi cf (3.10 oe-a) a myslim ze i na oe-a' ale to nvm jiste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Ja mam 3.03 OE-C a nevidim nijak zvlast vyrazny vyhody proc si to menit ale jde o to byt "in" takze jdu na to :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 no,čekal sem teda nějaký větší úpravy,snad příště žádný už skoro nejdou, kromě infraportu nic abysme se se ještě nedivili,ale je pravda že už to vypadá že už pořádně nemůže bejt nic co by tma přidali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 mam blbej dotaz - muzu upgradovat z 3.02 OE-B??? :DEDIT: sry sem si nevsim ze to pisu do blbyho topicu - sem si nevsim ty carky :D to mas jedno kam to pises..z kazdyho cf (takze i 3.02 oe-b) muzes upgradnout na vyssi cf (3.10 oe-a) a myslim ze i na oe-a' ale to nvm jiste... No, kdyz A´ ma 40 kb, tak asi tezko :lol: :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts