hátlis Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Zajímalo by mne, jakým způsobem se založí účet na PS Store, abych si mohl stahovat i placená dema. Děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 placená dema ? nejsou :D..dema jsou free..asi myslíš placené plné hry... stačí normální účet na který registruješ kreditní kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hátlis Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Soorráč....jasně, mám namysli placené plné hry :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gandalf65 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 zdarec me by zase zajimalo jako udelat vic uctu porad si s tim nevim rady kdyby nekdo poradil nebo nekam odkazal byl bych vdecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Vytvor si novy profil v PS3, potom to pujde... Lze mit pouze jeden PSN ucet na jeden profil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hátlis
Zajímalo by mne, jakým způsobem se založí účet na PS Store, abych si mohl stahovat i placená dema. Děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts