tvity Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 pls nevíte někdo jestli je čeština na hru Assassin's Creed???:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Hra je kompletně v českém jazyce a s čekským dabingem (na PC samozřejmě) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Jak napsal conter je, ale asi nejní nikde na stažení (je ve hře natvrdo) pokud je tak se omlouvám za mylnou informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 To znamená že pokud sis stáhnul anglickou verzi, tak češtinu do hry nedostaneš. Leda že by si někde spalšil a stáhnul českou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Čěština která de nakopírovat to ENG verze ... http://rapidshare.com/files/118281740/DataPC_StreamedSoundseng.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/118282036/DataPC_StreamedSoundseng.part2.rar.html STAČÍ TO NAKOPÍROVAT DO X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed Není to můj uploud ani mnou odzkoušeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 podle mě tohle co píše chvalistnak budou amximálně titulky.... i když?L proč by to bylo n a 2 party... ale jinak souhlasim se všema co tady pasali exustuje hra s českym dubbingem(mám origo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 díky vám všem za rady hlavně chvlasinakovi...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 @podfucker: Když si přečteš název archivu tak když je to Streamed soound tak to asi nebudou titulky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassyGT Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ceskej dabing ani nestahuj je hroznej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Čěština která de nakopírovat to ENG verze ... http://rapidshare.com/files/118281740/DataPC_StreamedSoundseng.part1.rar.html http://rapidshare.com/files/118282036/DataPC_StreamedSoundseng.part2.rar.html STAČÍ TO NAKOPÍROVAT DO X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed Není to můj uploud ani mnou odzkoušeno... todle teda funguje ? Koupil sem si totiž origo ale AJ verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Možná by se dal vytáhnout CZ dabing z český verze a pak ho dát do anglický. Vim že tohle se u dělalo třeba u Far Cry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 U Far cry to fakčilo uvidíme , stálo by za vyzkoušení zkusit to o u AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Potřebuju aby mi někdo nahodil soubor "DataPC_StreamedSoundseng" z anglické verze hry Dám kredity a thx... jo nahoďte to na czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 todle teda funguje ? Koupil sem si totiž origo ale AJ verzi Nefunguje, stáhnul sem si to a hra mi pak nešla spustit... :cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Což vo to :D mě pustit jde :D ale melou mi tak český hlasy když nemají je to na kkt celý :D nemohl by někdo pls upnout ten anglickej dabing ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Neudělal jsi při nahrávání toho dabingu někde chybu? A spíš než hledání anglickýho dabingu bude jednodušší, když tu hru přeinstaluješ, když máš originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Mám ale reinstal se mi právě nechce :D Ne chybu sem neudělal , na netu se všude dočteš že to nefunguje , berte to prostě jako s hrou Mafia ... Mafiu máte taky jako Anglickou verzi a Českou verzi... taky neseženeš češtinu na Assassins creed , proto navrhuju lock tohoto tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexfirewalke Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 No tak to je super mam origoěš a nemužu si vzit češtinu ten dabing se mi moc nelibi a je o 2 stovky drahsi nejlepsi jsou tytulky me nevadi cist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trident One Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Tak já to stáhl asi pozdě. V tom archivu, co tu je uveden je jediný soubor, a to pouze DataPC_StreamedSoundseng.forge s asi 130MB, což je poměrně málo na ozvučení hry. Takže hra po přepsání toho nesmyslu sice funguje, ale beze změny. Stále v eng.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.