Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s 4GB kartou pls help .....


Manik

Otázka

Zdravim vas ....

mam taky problem ... kupil som si kartu SONY MEMORY STICK PRO DUO 4GB a mam PSPcko pretaktovane na 333MHz.. a GTAVCS mi trha a mam ho v ISO ... a aj celkovo ostatne hry mi ladi pomalsie ... niekde som tu cital ze urcite pomoze ak si tu kartu naformatujem na FAT16 ... ale neviem cez co ... cez Windows mi to nedava tu moznost iba FAT32 a ta karta uz FAT32 je ...prosim vas poradte mi ... ako sa da nafomatovat na tu FAT16 alebo nejak inak vyriesit moj problem ....

DAKUJEM VOPRED ZA POMOC :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

hmmm ... tak dal som test ... no a FAKE ... :-( najviac ma stvalo ... ze cluster som mal iba 4000 bitov .... a ostatny 32000 .... a tak som este neco skusil .. isiel som do Control Panel - Administrative tools - Computer Manager - a tam Disk Management .. a tam som ju skusil dat formatovat ... a co nevidim :-) .. FAT (to je FAT16) ... tento typ formatovania nebol ked som isiel cisto cez prieskumnika a tam som dal fomat .... tak som to dal ... a potom som dal test odznova ... statistiky trocha stupli ... ale cluster uz mam na 63000 ... :-D .. tak som to skusil ze co to spravi :-) .. dal som na kartu GTAVCS ..a jeeeeee :-) ... ide to uuplne krasne ... a aj vsetko ine .. rychlo to ladi ... a proste parada ... :-) tak odporucam ak ma niekdo taky isty problem staci toto spravit a pojde to ... :-) ak vsetko ide dobre tak mi to ani moc nevadi ze je to fake ... ak to nema nejake ine chyby alebo nedostatky o ktorych neviem ... :-( ..... Dakujem za ochotu .. a dufam ze nevadi ze som vytvoril vlastne topic ktory som aj sam vyriesil ... :-) ale snad aspon niekomu tento topic pomoze ... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jak si to udělal s nějakým FAT16???Můžeš mi to vysvětlit trochu pomalejc co mám udělat.Moc tomu nevěřim ale nic s etím nezkazí tak to zkusim.

No proste ... kupil som si 4GB kartu .. a je FAKE ... cize nieje original SONY ... a iba GTAVCS (a asi aj ine hry ktore musia zostat ako ISO aby netrhali, ale inu taku hru som neskusal ) mi trhal ... karta staale citala a nestihala .... a aj mi vsetko pomalsie ladilo .... aj v menu PSP ked som dal na kartu tam kde ti vypise ze kolko mas volneho miesta mu asi tak cca 1-2 sec trvalo kym to vypisal ..... no proste hruza oproti mojej 2GB High speed dokonca original SONY .. :-D .. a ked som daval test rychlosti na ktory je tu link ... tak som tam mal a co ma najviac stvalo ... cluster iba 4000 !! ... cim vacsi cluster tym vacsia rychlost ... to som niekde cital ... tak som pripojil PSP k pocitacu ... a isiel som do CONTROL PANEL --- ADMINISTRATIVE TOOLS --- COMPUTER MANAGEMENT --- tam do DISK MANAGEMENT ... tam som klikol pravym na moju kartu a vybral som FORMAT... napisal som novy nazov VOLUME LABEL a pod tym je moznost si vybrat typ formatovania a tam som si dal FAT (co je FAT16) ... a Alocation unit size som si nechal default ... potom mi napisalo ... nieco take ze sa karta pouziva ... tak som to dal ze nech to aj tak naformatuje .... a potom sa este neco opitalo s velkostou .. aj to som odklikol ... a naformatovalo to .... a ked som si potom dal znova ten test tam som uz mal CLUSTER 64000 .... :-) ked si nieco kopirujem na kartu tak nejake zrychlenie nevidim ... ale v tom nacitavani, ladeni a v hrani GTAVCS urcite ano .... na 100% mi to pomohlo .... ale ak nemas taky problem ako ja tak to nepotrebujes robit ... ale u mna sa to GTAVCS fakt nedalo hrat .. a teraz ide krasne ... dufam ze som ti pomohol ... a napisal som to zrozumitelne ... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu