Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mega topic o tetrahydrocanabiolu :d


caesar

Recommended Posts

Takže, jako každé pořádné fórum, i toto by mělo mít svůj mega topic o hulení, konopí, THC, marihuaně, ganje, trávě, prckách, sklech, pukání, pálení, spasování svého ducha, atd...každý tomu prostě říká jinak..ale vždy nastává ta chvíle, kdy naběhne ten neuvěřitelně pohodový stávek a mozek v těsném závěsu s tělem se dostává do takzvaného stavu totalní eufórie a pohody:)Třeba já s kámošama hulíme celkem často a vždycky to stojí za to:Dnapříklad teď v sobotu kdy jsme jeli na Kohůtku na board a prvních pár skel jsme dávali už mezi Zlínem a Želechovicema což je vzdáleně asi 10km:DŘidič tím samozřejmě nebyl dvakrát nadšený ale jediné co mu zbývalo bylo dívat se do zpětného zrcátka na dva totálně vyhulené spolubčany a po jeho pravici sem seděl já s výrazem jak když malé dítě dostane první dárek:)Mno a jako každý z vás co si sem tam dají na přilepšenou jednoho toho špíčka tak víte, že to nikdy nejde tak jak by si zhulený představoval.Bez toho by to ani nešlo, takže když nám nabýhal ten nejlepší stávek a my sme si vesele jeli kolem 8 ráno za sněhovými radovánkami a poslouchali ty nejluxusnější drumiky, tak se nám vysralo auto nekde v Želechovicích:D.Řidič má ovšem velice hodného tatínka, který nám půjčil jejich druhé auto, ale samozřejmě při překládání věcí chtěl ukázat, jak je pohotovy a pomáhal nám s vyndáváním věcí z kufru, je položil přesně za mě a když jsem se snažil vypadat nezhuleně jsem na to zapomněl a vesele sem odcouval od auta a málem sem ho povalil:Dpotom už fakt nešlo být nezhulený a celoudobu než sme vyjeli sem se řezal jak malí děcko:D

ENJOY:love:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 116
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

ty jseš ale fakt hustej :dozey:

jinak caesar, jakej je smysl tohohle topiku ?

smysl tohodle topiku je obsažen v celém prvním řádku a části druhého:D..proste pište esli jo nebo ne a když jo tak zážitky!!!!je to v ostatních diskusích, takže pište co chcete:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem to poprví vyzkoušel, tak jsem na vlastní oči viděl jak je ten autobus rozpůlenej... Prostě brutální výtlem a zároveň šok. Od mravenečků a čmafinek si nic nepamatuju. Od tý doby jsem vypaloval zobák už jen jednou. Došlo mi, že to má svoje stinný stránky. Znám pár lidí, spolužáků, kámošů co si takhle frčej denodenně a nějak mě netěší ty jejich permanentně vysmažený xichty. Proto už nic nepálim. Nemám nic proti tomu dát si jednou za čas špeka, ale rozhodně ne několikrát za den. Jeden týpek co jsem s nim pravidelně chodil do jedný díry pravidelně spaloval denně až 10 brk, přesedlal na lsd a následně perník. 2x propad a teď dělá truhláře. Jasně tenhle topic o závisloti asi není. Jen takový dodatek proč to moc neuznávám, ale zpátky k tématu. Nedávno jsem slyšel pár historek, jak se dva spolubydlící na intru tak zhulili, že začali věci vyklízet oknem a najednou jeden z nich vypad z okna... Letěl myslel, že už je konec a za půl hodiny ho jeho kámoš s výtlemem budil kýblem vody proč vyhodil tu flašku vodky. Jenže jemu se celou dobu zdálo, že je ta flaška. Nebo o týpkovi co vyhulil nějaký houby a následně se mu zdálo, že opouští svý tělo. A vůbec naposled známej ze stavárny, co dává prachy na oběd za hulení, byl vyvolanej k tabuli. Psal, psal najednou psal z kopce a upad do bezvědomí. Učitelka mu pohotově zvedla nohy, aby se krev dostala do mozku. On prostě znova naskočil jak po restartu a následně odešel úplně normálně do lavice. Jo některý stavy jsou docela srandovní. x/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurv+ to mozek, je to dokazane na mych spoluzacich. Proto s tim prestante, dokud je cas..

Nejvetsi nasledky to ma na pamet a vnimani (soustredeni) - a ne, to neni z zadne prirucky, to je jen nekolikalete pozorovani mych spoluzaku, jak se u nich rozvyji postupne stadium "zhulenosti". Asi uz z toho nemaji takovy pozitek, jako poprve, stejnak huli pravidelne (tzn. nekolikrat tydne - kazdy den? Nevim.).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurv+ to mozek, je to dokazane na mych spoluzacich. Proto s tim prestante, dokud je cas..

Nejvetsi nasledky to ma na pamet a vnimani (soustredeni) - a ne, to neni z zadne prirucky, to je jen nekolikalete pozorovani mych spoluzaku, jak se u nich rozvyji postupne stadium "zhulenosti". Asi uz z toho nemaji takovy pozitek, jako poprve, stejnak huli pravidelne (tzn. nekolikrat tydne - kazdy den? Nevim.).

Vis co je zajimavý? Konopí je neprozkoumenější droga (droga jako droga) vůbec. Vi se o ní prakticky všechno, ať už jde o interakce s receptory, mírnou psychockou zavislost, blahodarný léčebný účinky a samo i o učíncích negativních. A stejně o tom většina lidí mluví jako o ňákym fetu (viz: "Proto s tim prestante dokud je cas..."). A mozek to rozhodne nekurvi vic jak chlast to je sracka a zabiji!! Serte na chlast

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli vám můžu dát radu: Radši se pořádně ožerte a potrapte si játra (ty jako jedinej orgán neustále dorůstaj)

To ses asi posral ne vole? Nevim jak si to predstavujes jakoze se vozeres odumre ti kus jater a ten ti pak doroste? To je blbost. Dorustaj ti napr po naky nehode ale nedorostou ulne do svy puvodni krasy. Radsi popremejslej co tu pises je tu dost mladsich lidi a mohli by tomu uverit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsi trochu mimo, mozek to kurv* a je to dokazane.. :dozey:

http://elenvein.blog.cz/0706/nasledky-pozivani-thc

nebo

http://www.rect.muni.cz/drogy/POKUS/casti/thc.htm

.. zdroj: http://www.google.com/search?hl=cs&client=opera&rls=en&hs=CDr&q=thc+pamet&btnG=Hledat&lr=

Jak potvrzují chroničtí kuřáci konopí, patří k psychickým důsledkům dlouhodobé konzumace v první řadě poruchy koncentrace, snížená vnímavost, výpadky paměti a obecně obtíže při učení a soustředění (škola, studium).

Ja se s tebou neminim hadat, rikam jen to, co vidim. Droga to je, tak nevim, co resis. Zavislost se na tom pestuje a jak rikam, nici to mozek, takze moje slova NEJSOU od veci.

Pro rejpaly, na tom blogu a osobni strance na Masarykove univerzity je to pochopitelne okopcene z odbornych vyzkumu a poznatku, takze je celkem irelevantni, ze je to na nejakem uchylnem blogisku, hodnotu to ma stejnou. (viz. http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=Jak+potvrzuj%C3%AD+chroni%C4%8Dt%C3%AD+ku%C5%99%C3%A1ci+konop%C3%AD,+pat%C5%99%C3%AD+k+psychick%C3%BDm+d%C5%AFsledk%C5%AFm&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 )

EDIT: hlavne ze lachtan dezinformuje mladsi lidi .. a co ty? TY tady dezinformujes, vetsina mladsich (zacinajicich cool hulicu), si z tvych kecu muze brat priklad, pritom jen hemzas kraviny, ktere jsis vymyslel v tve zmastene hlave (pozn. zmastena = zhulena, vypalena, etc..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se s tebou taky neminim hadat, jen diskutovat. V mym prispevku sem nepsal nic proti tomu ze je pernamentni vyhulenec vymastenej, to je proste fakt (ikdyz do urcity miry individualni) nemusis mi taky davat zadny odkazy.O tuhle problematiku se zajimam i trochu odbornejc. Chtel sem jenom poznamenat ze ikdyz je konopi brano jako fet (extra to plati o tomhle foru) ma rozhodne i svy velky plusy ktery se teda samozrejme netikaj zneuziti!! Jde predevsim o medicinsky vyuzivi v ruznych mastech, tinkturach... Kyselina canabiolova ma dokonce vyznamny antibioticky ucinky, atd.. a tak bych moh pokracovat este dlouho. Jinak momentalne hulim treba jednou tejdne takze zmastenej nejsem, zato ty mi prides docela hloupej kdyz tady tlachas o necem s cim evidentne mas hovno zkusenosti jenom sis neco v ty tvy kebuli vydedukoval na zaklade pozorovani a cteni netu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesnáším drogy. Je mi líto, že jsou u nás zákony na kuřáky marihuany tak tolerantní a nikdo to tady neřeší.

Zas*aní hipísáci...

(Můj osobní náror vyjadřuje moje stanovisko k tématu a nemusíte se s ním ztotožňovat => můžete si myslet něco jiného)

Bohužel je to taky hlavně kvůli hiphopu, který těmto drogám dělá reklamu. A jak děcka slyší, že hulení je in, taky začkou hulit.. A za 15 let tady budeme žít ve společnstí smradlavejch hipísáckejch zombies. Fuj.. Na Woodstock s váma, tam místo pro feťáky.. Do bahna..

Znám lidi, co teď hulí pravidelně cca 2-3 roky a jde to poznat. Tyhle hnusný drogy mi už zničily pár kamarádů. V tomto směru jsem nekompromisní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hulaha: jenže Anonymous tu evidentně tvz. tlachá o velmi častém hulení respektive o přemíře. O tom, že s pravidelnou dávkou se staváš vymaštěnější a vysmaženější tu nepotvrzuju svým pozorováním já, Anonymous a "sk8ák" lachtan, ale i různé nezávislé studie. Na těch lidech je to vidět. Jasně jsou fajn, vytlemení, házej dementní xichty a mívaj záseky. To prostě vidí každej z jedincova okolí. Tím proti nim samozřejmě nemám, mnoho z nich jsou i moji kamarádi, ale to nemění nic na věci, že když dlouho hulíš tak se to na tobě projeví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dutch : Jo toho sem si vsim. Ale protoze pisu (psal sem) do "MEGA TOPICu O THC" (snad lze chapat i jako "mega topic o marihuane") a ne do topicu "CO NEJVIC POMLUTVE VYHULENY HLAVY" chtel sem poukazat i na fakt, ze se da konopi pouzivat i na jiny veci nez jenom na zhulovani (proste hlavne jako velice ucinej lek). Jinak sem si nevsim ze bych nesouhlasil se jasnyma nasledkama pernamentniho vyhulovani. Mam rad konopi jako bylinu je to krasna rostlina a fakt muze na urcity nemoci a problemy pomoct z toho duvodu je pro me jeji spalovani a inhalace mene dulezity a i z toho duvodu sem sem psal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

valite hovna:Dja hulim uz asi 3 roky a za ty 3 roky sem byl nemocny tak jedenkrat a to loni kdyz sem melhnisavou anginu a to sem zrovna mesic nehulil:D..jinak THC funguje jako prirodni afrodiziakum(bo jak se to pise)!!!teda jak na koho ale na me jo:D..je to jak s alkoholem..kdyz si date par sloucku tak vydrzite dyl a vic si to uzivate!!ale nesmite to kombinovat s alkoholem a prehnat to jak ja na silvestra nebo usnete u kurby:D:D

ENJOY:love:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to nas tech lidech poznat mam kamose a i kdyz nehuli pravidelne tak od ty doby co huli se hrozne zmenil ja sam nehulim teda tak třeba jednou za půl roku si dám s kámošema špeka ale jinak ne to si dám radši cígo nebo pivko ( nejčastějš obojí) ale hulení to už je docela svinstvo v tomhle souhlasim spíš s anonymem .. přiznávám že marihuana má i léčivý účinky ale spíš se využívá na to hulení....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dutch : Jo toho sem si vsim. Ale protoze pisu (psal sem) do "MEGA TOPICu O THC" (snad lze chapat i jako "mega topic o marihuane") a ne do topicu "CO NEJVIC POMLUTVE VYHULENY HLAVY" chtel sem poukazat i na fakt, ze se da konopi pouzivat i na jiny veci nez jenom na zhulovani (proste hlavne jako velice ucinej lek). Jinak sem si nevsim ze bych nesouhlasil se jasnyma nasledkama pernamentniho vyhulovani. Mam rad konopi jako bylinu je to krasna rostlina a fakt muze na urcity nemoci a problemy pomoct z toho duvodu je pro me jeji spalovani a inhalace mene dulezity a i z toho duvodu sem sem psal.

Hloupej ses mozna tak ty, radeji cti me posty, nez na ne zacnes reagovat a ztrapnovat se tu.

Takze predem - ja tu NIJAK NEVYVRACEL, ze marihuana ma lecive ucinky, ja tu nikdy nerikal, ze se tim zabyvam, ja jen KONSTATOVAL FAKT, co VIDIM kolem sebe, je mi jedno, co jim to dela s mozkem, je mi jedno, jestli neco fetuji, ja vidim, ze PRAVIDELNE HULI travu (tak jsem to psal i predtim) a to s nimi provadi "vymastenost" - a to, ze se mi to jen nezda, jsem potvrdil studiemi, tot vse! Nijak ti tu lek neberu.

To, ze tenhle topic je celkove o marihuane - vzdyt.. huli se? huli. Takze snad pravdu nemam? Navic je znama a predevsim vyuzivana - zvlast v mladsi generaci - predevsim pro huleni, ne k zadnym mastem. Navic se podivej, i sam zakladatel topicu potvrdil, ze huli, tak se tu prestan do me navazet, ze je tu ten topic o necem jinem - ano, je o trave a trava je znama predevsim diky jejim ucinkum pri huleni - kdyz to reknu laicky. Snad to rikam jasne a nebudeme se tu slovickarit.

Takze se uklidni a prestan mi vyvracet moji pravdu, nikdo se s tebou o lecivejch ucincich nehada, zato ty mi nadavas, ze rikam pravdu, ze marihuana pri pravidelnem huleni poskozuje pamet a vnimani (proste mozek). Tak nevim, o co ti jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

valite hovna:Dja hulim uz asi 3 roky a za ty 3 roky sem byl nemocny tak jedenkrat a to loni kdyz sem melhnisavou anginu a to sem zrovna mesic nehulil:D..jinak THC funguje jako prirodni afrodiziakum(bo jak se to pise)!!!teda jak na koho ale na me jo:D..je to jak s alkoholem..kdyz si date par sloucku tak vydrzite dyl a vic si to uzivate!!ale nesmite to kombinovat s alkoholem a prehnat to jak ja na silvestra nebo usnete u kurby:D:D

ENJOY:love:

ty jseš zrovna živoucí důkaz toho, co dělá hulení s lidma :dozey::P

to sasán: já mám taky pár kámošů co jsou permanentně zhulený, a co? jsou v pohodě a já to neřešim, vzít jim to nemůžeš, akorát se můžeš s nima smát :cheesygrin:

oni jsou zhulený a věděj o tom, co to s nima dělá, a je jim to fakt úplně jedno, závislost se na THC dělá opravdu špatně a dlouho (což je samozřejmě relativní)

a k topiku-proč se používá jen samičí rostlina? Kvůli obsahu THC? why?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu