jakubgaluszka Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 mám dotaz když si uložím video ze skate. na memory kartu je mozny ze bych to mohl nejak rpesunout na flashku?s ty karty?enbo ne Quote
0 jakubgaluszka Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 jj myslím asi to nejde co Quote
0 higgins Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 Je úplně jedno jestli skate 1 nebo 2,nejde to, jak by si to asi chtel udelat? :blink: Quote
0 jakubgaluszka Posted January 13, 2009 Author Report Posted January 13, 2009 nevim dat to reba na flashku...ja to nevim proto jsem se ptal Quote
0 Camling Posted January 13, 2009 Report Posted January 13, 2009 No, napadá mě že teoreticky jde na skate videa koukat na netu někde na EA stránkách, i je tam hodnotit (nezkoušel jsem, chtělo to registraci). Třeba se tam dají i stahovat... zkus to najít. Quote
Question
jakubgaluszka
mám dotaz když si uložím video ze skate. na memory kartu je mozny ze bych to mohl nejak rpesunout na flashku?s ty karty?enbo ne
5 answers to this question
Recommended Posts