migča Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Ahojte projíž dím to tu tak ale nedosel jsem k závěru. Chtěl bych se zeptat když dostanu ban na Xbox live tak to mi zablokujou celou konzoli nebo jen Live?:):arrow::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 jenom Live...ostatní zůstane při starém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migča Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 jenom Live...ostatní zůstane při starém dik za odpovět a změna ip by pomohla ne? třeba kdybych to chtěl jeste tak bych to vzal ke kamosovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vanhalf Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 myslim ze ked uz daju ban tak na konzolu nie na IP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Ban je na konzoli a naporad , pomohlo by prehrat jen nand zakladovky coz je docela sranda a nevim o nikom kdo by to delal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migča Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 No :D tak to je horsi než jsem čekal . Ma to vůbec cenu kupovat si Live? nebo jaka je šance ze bych ho dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 obsahla diskuze... http://console-forum.net/showthread.php?t=23423 LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
migča
Ahojte projíž dím to tu tak ale nedosel jsem k závěru.
Chtěl bych se zeptat když dostanu ban na Xbox live tak to mi zablokujou celou konzoli nebo jen Live?:):arrow::!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts