migča Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Ahojte projíž dím to tu tak ale nedosel jsem k závěru. Chtěl bych se zeptat když dostanu ban na Xbox live tak to mi zablokujou celou konzoli nebo jen Live?:):arrow::!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kastan Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 jenom Live...ostatní zůstane při starém Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 migča Posted January 14, 2009 Author Report Share Posted January 14, 2009 jenom Live...ostatní zůstane při starém dik za odpovět a změna ip by pomohla ne? třeba kdybych to chtěl jeste tak bych to vzal ke kamosovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vanhalf Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 myslim ze ked uz daju ban tak na konzolu nie na IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted January 14, 2009 Moderators Report Share Posted January 14, 2009 Ban je na konzoli a naporad , pomohlo by prehrat jen nand zakladovky coz je docela sranda a nevim o nikom kdo by to delal .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 migča Posted January 14, 2009 Author Report Share Posted January 14, 2009 No :D tak to je horsi než jsem čekal . Ma to vůbec cenu kupovat si Live? nebo jaka je šance ze bych ho dostal Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted January 14, 2009 Moderators Report Share Posted January 14, 2009 obsahla diskuze... http://console-forum.net/showthread.php?t=23423 LOCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
migča
Ahojte projíž dím to tu tak ale nedosel jsem k závěru.
Chtěl bych se zeptat když dostanu ban na Xbox live tak to mi zablokujou celou konzoli nebo jen Live?:):arrow::!:
6 answers to this question
Recommended Posts