Guest Anonymous Odesláno Duben 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2006 Newim jestli to tady na foru někde je ale to je jedno našel jsem zajímavou stránku na které je popis jak rozchodit Linux.Možná že by pod ním šlo spustit více aplikaci nebo tak newim nezkoušel to už někdo? http://www.psp-hacks.com/2006/04/06/uclinux-proof-of-concept/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Duben 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2006 ne nezkousel ani zkouset nebudu to zkus :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2006 verze je v ranným stádiu, když to pustíš vypíše vlastnosti PSP a potom zhavaruje kernell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Duben 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2006 ja som to skusal, ale vypise iba nejake haluze a potom nist... treba si pockat na dalsiu verziu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Nevite jaký je současný stav? Jak to vyapdá s linuxem? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 hlavne doufam, ze se to podari portnout na psp.. je mi jedno, za jak dloho, kdyz se to podari... i kdyz cim driv, tim lip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 to uz je stare ... pochybuji zeby na tom porad makali... myslim ze to vysumelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Newim jestli to tady na foru někde je ale to je jedno našel jsem zajímavou stránku na které je popis jak rozchodit Linux.Možná že by pod ním šlo spustit více aplikaci nebo tak newim nezkoušel to už někdo? http://www.psp-hacks.com/2006/04/06/uclinux-proof-of-concept/ to bych si tam fakt nedal teda !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 zajimavy jeste aby vyvinuli neaky graf.rozharani skoda ze tam ten kernel zapanikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 Tak ps2 je založená na linuxu ne? Tak u pspčka by to mohli nějak vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool: A jak to funguje na tom ps2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool: A jak to funguje na tom ps2?to mas na dvd nebo kde? vysvetli mi pls. zpusob jak to nacitas,... a muzes prihodit i screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool: A jak to funguje na tom ps2?to mas na dvd nebo kde? vysvetli mi pls. zpusob jak to nacitas,... a muzes prihodit i screeny Linux na PS2 funguje jednoduse a to nasledovne: Mam v PS2 zamontovaný HDD, na který se z DVD nainsaluje Linux.. Ten potom bootuje z DVD a Memory Karty.. Potřebujete k tomu USB klavesnici a mys, ktere se prodavali v packu s Linuxem.. Linux Vám pak normalne bezi na televizi (v grafickem i textovem rezimu) a vy s nim muzete treba na net (pres kabel).. Screeny snad ani nejsou.. vypada to jako normalni Linux.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool: A jak to funguje na tom ps2?to mas na dvd nebo kde? vysvetli mi pls. zpusob jak to nacitas,... a muzes prihodit i screeny Linux na PS2 funguje jednoduse a to nasledovne: Mam v PS2 zamontovaný HDD, na který se z DVD nainsaluje Linux.. Ten potom bootuje z DVD a Memory Karty.. Potřebujete k tomu USB klavesnici a mys, ktere se prodavali v packu s Linuxem.. Linux Vám pak normalne bezi na televizi (v grafickem i textovem rezimu) a vy s nim muzete treba na net (pres kabel).. Screeny snad ani nejsou.. vypada to jako normalni Linux.. :) tak to treba vyfot fotakem.jak jsi tam namontoval ten HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.