Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Linux na PSP

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Newim jestli to tady na foru někde je ale to je jedno našel jsem zajímavou stránku na které je popis jak rozchodit Linux.Možná že by pod ním šlo spustit více aplikaci nebo tak newim nezkoušel to už někdo?

http://www.psp-hacks.com/2006/04/06/uclinux-proof-of-concept/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 9 months later...
Newim jestli to tady na foru někde je ale to je jedno našel jsem zajímavou stránku na které je popis jak rozchodit Linux.Možná že by pod ním šlo spustit více aplikaci nebo tak newim nezkoušel to už někdo?

http://www.psp-hacks.com/2006/04/06/uclinux-proof-of-concept/

to bych si tam fakt nedal teda !!! :D

Odkaz ke komentáři

ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D

Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool:

Odkaz ke komentáři

ano je to tak ... nekde vyuzivali propojene ps2ky jako pracovni stanici a vse bezelo na linuxu ... v dnesni dobe nic neni nemozne :D

Já mám na PS2 Linux a běží tam velice dobře.. Takže myslím, že by to s linuxem na PSP mohlo i dopadnout dobře..:) Vždyť linux sám o sobě není náročná záležitost na HW, akorát je potřeba napasovat ho na PSP architekturu.. Ale počkáme si a uvidíme :cool:

A jak to funguje na tom ps2?
Odkaz ke komentáři

to mas na dvd nebo kde? vysvetli mi pls. zpusob jak to nacitas,... a muzes prihodit i screeny
Odkaz ke komentáři

to mas na dvd nebo kde? vysvetli mi pls. zpusob jak to nacitas,... a muzes prihodit i screeny

Linux na PS2 funguje jednoduse a to nasledovne:

Mam v PS2 zamontovaný HDD, na který se z DVD nainsaluje Linux.. Ten potom bootuje z DVD a Memory Karty.. Potřebujete k tomu USB klavesnici a mys, ktere se prodavali v packu s Linuxem..

Linux Vám pak normalne bezi na televizi (v grafickem i textovem rezimu) a vy s nim muzete treba na net (pres kabel)..

Screeny snad ani nejsou.. vypada to jako normalni Linux.. :)

Odkaz ke komentáři

Linux na PS2 funguje jednoduse a to nasledovne:

Mam v PS2 zamontovaný HDD, na který se z DVD nainsaluje Linux.. Ten potom bootuje z DVD a Memory Karty.. Potřebujete k tomu USB klavesnici a mys, ktere se prodavali v packu s Linuxem..

Linux Vám pak normalne bezi na televizi (v grafickem i textovem rezimu) a vy s nim muzete treba na net (pres kabel)..

Screeny snad ani nejsou.. vypada to jako normalni Linux.. :)

tak to treba vyfot fotakem.jak jsi tam namontoval ten HDD?
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu