vojta69 Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 to nee, jenom že tam já nejdu...na mě to nezáleží, klidně si to udělejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 paráda koukám že se to s těma srazama pěkně rozjelo:)taky bych se někdy rád stavil jestli bude čas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ale tenhle víkend by asi moc lidí nemohlo, protože někdo má jarní prázdniny. (např já :P) Ale třeba někdy začátkem března by nebyl špatnej nápad něco spáchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 sry ale já už asi nepřidu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefesto Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Zdravim príznivce PSP ja bych dorazil Je mi jedno jestli KFC ci cajovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.