modry.neon Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 pls de to fklidu na 3,03 OE-C aniz by hrozil brick a jak tam davate tu ruzne fonty.to tam nejak nemuzu dostat.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 ikony jdou v klidu,měnil sem je hodněkrát a nic,vždycky je kdyžtak recovery a font si musíš převíst do formátu pgf,je to v tutoriál sekci tak se tam podívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 na to si nepotreboval new thread Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimley Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 omg nechápu tyhle lidi, já mám taky 3.03 OE-C a zvládl jsem to pomocí těch starejch threadů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimley Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 btw myschoo díky za ten balík 200+ gamebootov.... hodí se:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 jn akorat jsem nezjistil nikde jak tam dostat jine pismo..... ty ikony uz jsem vyresil de to ale pismo nevim jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6970 diky asi sem dneska navecer uz nejaky slepy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 nemuzu nijak rozjet ten Xflash pisem i to ze nemam vhodny pro muj FW a vyskousel jsem 3. nemate funkci na 3,03 OE-C?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 mám pocit že na oe-c nevyšel,budeš si to muset flashnout sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 mám pocit že na oe-c nevyšel,budeš si to muset flashnout sám A to se dělá jak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 mám pocit že na oe-c nevyšel,budeš si to muset flashnout sám A to se dělá jak?? všechno přes recovery a usb flash0,tam si vyměníš i font,i vytvořený topmenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 mám pocit že na oe-c nevyšel,budeš si to muset flashnout sám A to se dělá jak?? všechno přes recovery a usb flash0,tam si vyměníš i font,i vytvořený topmenu Hmmmm.... díky, až budu doma, tak to zkusim [schild=14 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Snad to zmáknu[/schild] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 to by mohlo jit i pres PSPfiler ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 to by mohlo jit i pres PSPfiler ne?jo taky jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 az na to ze USB flash0 je rychlejsie...a jednoduchsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
pls de to fklidu na 3,03 OE-C aniz by hrozil brick a jak tam davate tu ruzne fonty.to tam nejak nemuzu dostat.dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts