ME3 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Objednal jsem si internet od o2(trio) mam uz zapojenou jak TV tak pevnou linku...ale ted mam problem zapojit internet do pocitace,protoze pevnou linku od ktery vede modem,ktery jsem dostal od o2(ZyXEL) je v 1.patre a pocitac v 2.patre,a kdybych to chtel pripojit klasicky pres kabel do pocitace od modemu musel bych to resit moc slozite a vrtat diry...tak sem se chtel zeptat jestli nekdo nema stejny problem nebo jak by jste to resili popripade vyresili? Na internetu jsem cetl,ze existuji nejake desky s antenkama,ktere se normalne hodi do vnitr PC(treba jako zakladni deska) a snima to signal...a jelikoz ma i ten modem antenku,ktery jsem dostal od toho o2 tak by to mozna mohlo chodit...ale nejsem si tim jisty,treba jste to nekdo takhle take vyresili tak mi pls poradte co a jak nejlepe koupit nebo jak jste to vyresili vy THX! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Tu antenku co mas namysli je wifi antena a na net se připojíš tím že si koupíš do svého PC USB Wifi napr takoveto : http://www.pixmania.cz/cz/cz/11067/xx/xx/440/9/criteresn.html je to kolem tisíc korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jj to jsem si myslel ze je to i USB...ale taky jsem cetl ze maji existovat neco jako ramka,ktera se pripoji do vnit pocitace a ma na sobe antenku a pomoci ni to prijima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jj to jsem si myslel ze je to i USB...ale taky jsem cetl ze maji existovat neco jako ramka,ktera se pripoji do vnit pocitace a ma na sobe antenku a pomoci ni to prijima.... interní modemy už pomalu mizej z trhu,nejspíš budeš muset pořídit nějakou tu bedničku mimo (wi-fi router) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 lol.. mno proste si kup wifi kartu do pc a pripoj se na ten router nahore.. takovy problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jak rika anonymous kup si interni wifi kartu nebo externi vypada jako flash disk to je celkem jedno a normalne to musi jet bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 a kolik to tak stoji?dystak sem hodne nejaky doporuceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Se podivej na http://www.alza.cz/sitove-prvky/bezdratove-site-wifi/sitove-karty/28848962.htm a dej si radit dle ceny a vyber si, zda chces do PCI, nebo USB, anebo do uplne jineho slotu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Napiš sem jaké máš PC značku plus typové označení př. - Acer extensa5200, ti někde najdu tu interní mini PCI kartu jestli máš nota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.