Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 J8 to dávám většinou normálním Finisherem:) zmlátím mu prvně hlavu do červena pak finisher počítání a konec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 NO a nebo, ale zatim se mi na PSP este nestalo abych mu dal KO.Treba na DS v WWE08 se mi t podarilo, ale tady ne. Co je podle vas lepsi na PSP 08 bo 09? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Kariera je lepší v 08 , ale jinak se mi více líbí 09 jinak mě se už KO poradřilo asi po 0/5 hodině :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 LOL to musi mit vse na cervenym abych mu pak dal KO? Jestli jo tak na to nemam nerwy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 asi tak nějak :D Ps. A hlvně si zkontroluj aby si je měl zaplí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Cartman182: Ted si davam na PSP 08 pac me uz prestala bavit 09 (uz mam pokrk RTWM skoro uz mam kompletne hotovou i s reyem/batistou) a kariera tam je na picu.v 09 RTWM mi chybi jen cena/jerico.Zaply to mam dycky :D jen na wwe09 je skoda ze nema infrastructure :( CHJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jedna z vubec nej. her na psp grafika,zpracovani,ratelnost,neomezene možnosti atd.....prostě je to hra kterou jen tak z ruky nedate..my best player is rey misterio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 souhlasím s tím že ji z ruky nedám , ale máš chybu :D mYsterio ;) jinak teď sem dohrál RTW za HHH a za UnderTakea a teď jedu za CM punka :) . jinak uvažuju o zakoupení UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 souhlasím s tím že ji z ruky nedám , ale máš chybu :D mYsterio ;) jinak teď sem dohrál RTW za HHH a za UnderTakea a teď jedu za CM punka :) . jinak uvažuju o zakoupení UMD Proč chceš kupovat UMD když to už hraješ ne?? RTWM u UT je good už máš tky BOOGEYMANA :D ?? Mě už chybí dohrát RTWM jen za jerica a johna cenu, jinak jsem už u všech ostatních dohrál RTWM kompletně. BTW: Víte že u 4/6 lidí ve RTWM se ten děj rozděluje?, U reye mysteria a batisti dokonce 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Jj BOOGEYMANA mám ;) jinak to že už to hraju neznamená že si nemuzu koupit UMD ne ? :P , kupuju si dycky UMD od her co mě hodně baví ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Jj BOOGEYMANA mám ;)jinak to že už to hraju neznamená že si nemuzu koupit UMD ne ? :P , kupuju si dycky UMD od her co mě hodně baví ;) Ale k cemu? Je to zbytecny.. Boogeyman je fakt nice na to ze ma jen 83. Ale jinak ted hraju WWE09 za KANE, ale jinak to hodne stridam EDIT: Jinak ted spis hraju WWE08, pac je tam lepsi kariera a hlavne si tam chci udelat vsechny achievmenty (nebo jak se to pise). Dneska jsem se snazil udelat hned tu prvni-ukol: Vyhrajte ROYAL RUMBLE na obtiznost legenda a prijde jako prvni do ringu. (LOL zkousel sem s JOHNEM PLÍNOU (john cena) a nedal. Tak jsem sel ten druhej-tam se ma porazit BRETT HART(LEGENDA) s HBK(shawn michaels) na legendu v ironman mach type-delal sem to hodinu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jj, grafika je namakana lenze na divakoch je otrasna,a neviete nahodou ako sa vyberaju predmety z pod areny? mne sa to podari dakedy len nahodou, a to len nejak krutim z analogom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Jak se vám líbí tahle hra . mě hodně , mám ji už i dohranou ale zaraju si rád i nějaký samotný zápasy Muj nejoblibenejsi Match je Royal rumber a nej zápasník je Rey Mysterio (619) jak je to u vás ? Muj nejoblibenější je 6 Men Tornado Tag za Batistu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 jj, grafika je namakana lenze na divakoch je otrasna,a neviete nahodou ako sa vyberaju predmety z pod areny? mne sa to podari dakedy len nahodou, a to len nejak krutim z analogom Vylez z ringu di jakoby do prostred ty strany a dej L+X pak si najed analogem co chces vzit a dej zas X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Jak se hraje royal rumble? Jak chytim protivnika a schodim ho z rignu? A naopak, jak se ubráním když už na mě tlačí a schazují mě z ringu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Chytneš ho R + sipka a bránění nwm :D jká mačkám dycky všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Chytneš ho R + sipka a bránění nwm :D jká mačkám dycky všechny Mno když te vyhoděj, tak nejdřív davej čtverec, a když se tě snažej vytlačit2 tak rovnou restart, pač to nejde (teda mě se to nepovedlo), jestli jen 1 tak mačkej L/R/X/O/ /_\ / čtverec. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Dyť říkám všechno :D Jinak mě se to taky nepodařilo když tě tlačej 2 :( , ale ono to pude :D možná :D Jinak teď sem si hodně oblíbil CM punka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 No já to hraju na Xboxu... ale už jsem na to přišel...je to podobné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Dyť říkám všechno :D Jinak mě se to taky nepodařilo když tě tlačej 2 :( , ale ono to pude :D možná :D Jinak teď sem si hodně oblíbil CM punka :) CM PUNK JE GOOD.Hlavne ty jeho finisheri :D GO 2SLEEP ANACONDA SWIPE(nebo nejak tak :D) Podarilo se vam nekdy v royal rumble ubranit 2typanum?? BTW: V nedeli byl ROYAL v realu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Jj vím , už ho mám doma :D resp budu mít dneska :) nn nepodarilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Jj vím , už ho mám doma :D resp budu mít dneska :) nn nepodarilo... Co Xko? bo CM PUNK :D xD LOL LOL LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Doma mám RR a nepodařilo se mi ubránit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 WOW dneska jsem to konecne dal xD, ubranil jsem se GREAT KHALIMU A REYOVI MYSTERIO a pak jsem to este vyhral na legendu xD. Prvni Hall of fame achievement hotovej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 myslite ze ta hra stoji za to abych si kupoval UMDcko? Ja mam OFW tak nevim jestli to ma cenu. Do jaky hry bych mel vrazit prachy? (krome GTA to uz mam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.