Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ktera verze Xbox 360?


redman.la

Recommended Posts

Caute.Som pevne rozhodnuty ze si objednam Xbox 360.Vrta mi v hlave ale otazka ci kupit Arcade verziu ktoru som našiel na netu za 4100 alebo Premium verziu za 5550kč.....je tam rozdiel skoro 1500 tak neviem ci sa to oplati alebo mi bude stacit na zaciatok ta Arcade verzia, pripadne ci mam kupit pouzitu Elite verziu za 5500?diky za rady8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych spis doporucil premium ... (S 60GB diskem...)

ten disk je hodne dobra vec :), navic u premium mas kvalitnejsi kabel pro pripojeni k TV, headset apod. blbosti... ale ten disk je dobra vec muzes na nej ukladat demicka/addony pro hry, nebo i full hry... tim padem je pak tissi mechanika a tolik to nerve

EDIT for zlatokop >> na 60GB se vejde urcite vic jak 7 her... kazda hra nema 8GB ale mezi 5,5-6,8GB ...

----

mozna zze by stalo opravdu uvazovat o nejakym lehce jetym elite protoze tam mas spoustu blbosti ktery se hodej a treba u premium apod. nejsou (HDMI kabel apod.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží na tobě ale být tebou kopuim Elite v téhle době už se to vyplatí 120gb disk,headset,kabely to tam všechno máš a je klid nemusíš se už o nic starat když koupíš premium s 60gb diskem časem ti začne vadit že máš jen 60gb prtože jedna hra má 8gb(tj 7her a 4gb volnýho ale počítej že si bere ještě několik gb xko ro sebe)a kyž máš 120gb(+- 13 her a něaký ty gb zase xko) ja nvm ale být tebu beru elite ja sám mám arcade lituji toho že jsem nenešetřil více na elite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zase ja ten HDMI momentalne nevyužijem, lebo na LCD TV som ešte nenašetril:-D a u toho Elite ma akurat odradza že je to použite zboži bez zaruky. Zase tie HDD sa daju levne kupit na Ebay.com.Ale u toho Arcade keby som kupoval disk,headset,... tak som na tej istej cene jak Premium.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne bych sel do arcade a dokoupil si nekde 120GB disk.Daji se sehnat kolem 1600-1700. A jsi vicemene na stejnych penezich, co das za premiumko a mas misto 60GB disku 120GB. Sice nebudes mit head set, ale 60GB mista na disku je myslim uzitecnejsi, nez head set. Ja osobne bych ho stejne asi nikdy nepouzil. Do Elite bych treba ja osobne nesel z prostyho duvodu, ze se mi xko v cerne barve nelibi..je ho humac. Ale kazdy mame jiny vkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zase ten disk do zacatku 60GB bude az moc:-D stejne vetsinu her budu mit koupenych

Asi si posty špatně pochopil...na HDD se ukládají originální i pálené hry:).Tudíž i originálku nahraješ HDD.Pochybuju že by Microsoft dělal ,,Install to Hard Drive,, pro backup gamesy:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu