Dundee Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Ahoj, jdou posilat pres nakej web smsky v psp? ja jsme zkousel 2 ae pres ani jeden mi to neslo :frown:...predem diky :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 tak t-mobile t-zones.cz a vodafone vodafone.cz :D výhody posílat sms do site O2 maji jenom pracovnici O2 ..me rekl kamos tak newim co ti natom neni jasny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 a o2? nejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 sms.1188.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dundee Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 No ja to taky delal pres ten vodafone ae to stranka je hrozne obsahla a dlouho se nacita..myslel jsem nakej univerzalni web pro vsechny operatory a jednoduchej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 muzes skusit smsbranu http://www.smobil.cz/sms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dundee
Ahoj, jdou posilat pres nakej web smsky v psp? ja jsme zkousel 2 ae pres ani jeden mi to neslo :frown:...predem diky :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts