UnholyU Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Majitelé handheldu Sony PSP se sice závodního titulu TOCA Race Driver 3 Challenge dočkají až 16. února, ale to co tahle hra nabídne mohou ochutnat už nyní - teď hned! Stačí zabrowsit na oficiální evropskou stránku handheldu PSP, kde už by v této chvíli mělo čekat demo výše zmíněného titulu. Demo obsahuje tři vozidla Ultima GTR, Opel Vectra GTS V8, Mercedes Benz W196, za jejichž volant se hráči posadí v trojici testů řidičských schopností. První test bude hráč absolvovat za volantem Ultima GTR a jde o slalom. V druhém testu bude hráč řídit vozidlo Opel Vectra GTS V8, jehož výkonu bude muset využít v souboji s jedním protivníkem, jenž má navíc výhodu brzkého startu. No a třetí test hráče posadí za volant vozu Mercedes Benz W196 a úkolem hráče v něm bude dokončit závod s agresivními oponenty s co nejmenší mírou poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 hm pekne opsany jenom nevim co tim chtel basnik rict ... :wink: krome toho ze je demo na TOCU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 co asi ti co jsou legal tak jsi mužou skusit omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 ale nenapsal si kde to treba sehnat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll: Blbost? Pro me je to nejocekavanejsi hra roku, dvojka byla skvela a verim, ze trojka bude jeste lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll: Blbost? Pro me je to nejocekavanejsi hra roku, dvojka byla skvela a verim, ze trojka bude jeste lepsi. souhlas...jak muzes rict ze toca je blbost...? no vlastne pokud nejsi fanda do auto. zavodu tak je to mozny..... :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll: Blbost? Pro me je to nejocekavanejsi hra roku, dvojka byla skvela a verim, ze trojka bude jeste lepsi. OK, to je tvuj nazor.ale hral si uz to demo?Ja se vzdycky rozsekam v prvni zatacce, nebo dostanu hodiny.a pak uz sem v haji.zda se mi to hrozne tezky.a nebo je to tim, ze sem lama[schild=2 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]a to taky asi sem[/schild] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Moze to niekto uploadnut na RAPID ma to len 22MB a ja niesom zaregistovany na YOURPSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 kdo by byl na yourpsp zaregistrovany a hlavne k cemu ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll: Blbost? Pro me je to nejocekavanejsi hra roku, dvojka byla skvela a verim, ze trojka bude jeste lepsi. OK, to je tvuj nazor.ale hral si uz to demo?Ja se vzdycky rozsekam v prvni zatacce, nebo dostanu hodiny.a pak uz sem v haji.zda se mi to hrozne tezky.a nebo je to tim, ze sem lama[schild=2 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]a to taky asi sem[/schild] no a nebo to je tim ze toca neni zadna arkada ale poradnej simulator... a to je prave na ni to nejlepsi...teda pro nekoho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 pls hote to demo nekam votam tat ho nestahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 ja ho ani nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Uploadujem ho, dajte mi 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 jj dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/Toca3-Demo.rar musi byt v zlozke PSP/GAME v OE: musi byt v PSP/GAME a kernel v recovery nastaveny pre 3.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 díky ti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Toca jsou jediný hratelný auta na PSP........je to asi jediná hra letos za kterou utratím peníze.......takže jsem zvědavý......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Takze teraz to hram vyzera to ohromne!! Ide to aj na 3.03 OE-C :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Idi*tskej yourprp, nemuzu stahnout jediny demo, furt Chech failed, lamy. Jeste by sem chtel Killzone a Brothers in Arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Idi*tskej yourprp, nemuzu stahnout jediny demo, furt Chech failed, lamy. Jeste by sem chtel Killzone a Brothers in Armschceš linky na ISO? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Thx jdu to prubnout do PSP. Na tuhle hru se těším. Dvojku mám originál, super hra. Jak někdo psal, že se rozseká v druhé zatáčce, tak jsme se taky rozsekával v zatáčce, ale pak jsem si uvědomil, že to není arkáda, ale simulátor, takže používat brzdu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 v TOCE prostě jezdíš s autem..............je to reálná jízda ne jako Juiced nebo jiný podobný bordely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Tak jsem to právě zkusil :) . Vypadá to moc pěkně, ostatně stejně jako Toca 2, už se na to moc těším. BTW už mám vše na Gold :) will: he he, nemůžu se už cca půl roku dostat přes Jaguar challenge (cca 85% career), nechtěl bys mi tuhle sezónu odjet? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Tak jsem to právě zkusil :) . Vypadá to moc pěkně, ostatně stejně jako Toca 2, už se na to moc těším. BTW už mám vše na Gold :)will: he he, nemůžu se už cca půl roku dostat přes Jaguar challenge (cca 85% career), nechtěl bys mi tuhle sezónu odjet? :D nejsem ani v polovině........takže se na to těším :D začal jsem to hrát asi před 14 ti dny........ale už kdysi jsm to dohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.