Jump to content

PSP demo TOCA Race Driver 3 Challenge

UnholyU
 Share

Recommended Posts

Majitelé handheldu Sony PSP se sice závodního titulu TOCA Race Driver 3 Challenge dočkají až 16. února, ale to co tahle hra nabídne mohou ochutnat už nyní - teď hned! Stačí zabrowsit na oficiální evropskou stránku handheldu PSP, kde už by v této chvíli mělo čekat demo výše zmíněného titulu. Demo obsahuje tři vozidla Ultima GTR, Opel Vectra GTS V8, Mercedes Benz W196, za jejichž volant se hráči posadí v trojici testů řidičských schopností. První test bude hráč absolvovat za volantem Ultima GTR a jde o slalom. V druhém testu bude hráč řídit vozidlo Opel Vectra GTS V8, jehož výkonu bude muset využít v souboji s jedním protivníkem, jenž má navíc výhodu brzkého startu. No a třetí test hráče posadí za volant vozu Mercedes Benz W196 a úkolem hráče v něm bude dokončit závod s agresivními oponenty s co nejmenší mírou poškození.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll:

Blbost? Pro me je to nejocekavanejsi hra roku, dvojka byla skvela a verim, ze trojka bude jeste lepsi.

OK, to je tvuj nazor.ale hral si uz to demo?Ja se vzdycky rozsekam v prvni zatacce, nebo dostanu hodiny.a pak uz sem v haji.zda se mi to hrozne tezky.a nebo je to tim, ze sem lama[schild=2 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]a to taky asi sem[/schild]

na yourpsp.com v downloads.jinak je to pekna blbost :roll:

Blbost? Pro me je to nejocekavanejsi hra roku, dvojka byla skvela a verim, ze trojka bude jeste lepsi.

OK, to je tvuj nazor.ale hral si uz to demo?Ja se vzdycky rozsekam v prvni zatacce, nebo dostanu hodiny.a pak uz sem v haji.zda se mi to hrozne tezky.a nebo je to tim, ze sem lama[schild=2 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]a to taky asi sem[/schild]

no a nebo to je tim ze toca neni zadna arkada ale poradnej simulator... a to je prave na ni to nejlepsi...teda pro nekoho :D

Tak jsem to právě zkusil :) . Vypadá to moc pěkně, ostatně stejně jako Toca 2, už se na to moc těším. BTW už mám vše na Gold :)

will: he he, nemůžu se už cca půl roku dostat přes Jaguar challenge (cca 85% career), nechtěl bys mi tuhle sezónu odjet? :D

nejsem ani v polovině........takže se na to těším :D začal jsem to hrát asi před 14 ti dny........ale už kdysi jsm to dohrál