Luk3z^ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Dobrý večer, jsem tu zas, s mojí otázkou: Doma máme ADSL router, který vysílá wifi, které ke mně ale přes několik zdí skoro nedosáhne. Tak jsem oprášil starý router, zapojil ho a na ipodu se ukázalo nové připojení...je tam ale WEP heslo, které už si nepamatuji. Když dám v cmd vypsat ipconfig tak se mi tam vypise vychozi brana toho prvniho routeru, ktery uz ke me nedosahne, tudiz nemohu nijak zmenit nastaveni routeru...Díky předem za zodpovezeny dotaz UPDATE: tak jsem podle rady od huhly resetoval ten starej router a pripojil ho, pouzil tu vychozi branu ale ted to po me chce nejaky jmeno a hesli abych se dostal dovnitr....admin//admin nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Co treba napsat nazev/typ routeru? To pak neni problem na googlu dohledat defaultni heslo. Pokud mas jeste od nej manual, tak samozrejme neni co resit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 praveze od routeru nic nemam, a zadnej typ to na sobe taky nema.... je tady jenom : Wlan 11g router, FCC ID a LAN a WAN MAC.... tak jsem doma na půdě zahrabal a našel jsem ještě jeden router s manuálem, takže cajk...Díky :)(LOCK) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts