Luk3z^ Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Dobrý večer, jsem tu zas, s mojí otázkou: Doma máme ADSL router, který vysílá wifi, které ke mně ale přes několik zdí skoro nedosáhne. Tak jsem oprášil starý router, zapojil ho a na ipodu se ukázalo nové připojení...je tam ale WEP heslo, které už si nepamatuji. Když dám v cmd vypsat ipconfig tak se mi tam vypise vychozi brana toho prvniho routeru, ktery uz ke me nedosahne, tudiz nemohu nijak zmenit nastaveni routeru...Díky předem za zodpovezeny dotaz UPDATE: tak jsem podle rady od huhly resetoval ten starej router a pripojil ho, pouzil tu vychozi branu ale ted to po me chce nejaky jmeno a hesli abych se dostal dovnitr....admin//admin nefunguje...
Anonymous_ Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Co treba napsat nazev/typ routeru? To pak neni problem na googlu dohledat defaultni heslo. Pokud mas jeste od nej manual, tak samozrejme neni co resit.
Luk3z^ Posted January 17, 2009 Author Report Posted January 17, 2009 praveze od routeru nic nemam, a zadnej typ to na sobe taky nema.... je tady jenom : Wlan 11g router, FCC ID a LAN a WAN MAC.... tak jsem doma na půdě zahrabal a našel jsem ještě jeden router s manuálem, takže cajk...Díky :)(LOCK)
Recommended Posts