lukis Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 zdar all mam problem tehy jsem si na notebook nainsaloval css z cd a smazal ae nejak sem tam s tim sachoval no.....a ted na velky pc jsem si sel nainstalovat css a nainstalovalo se to ok ale kdyz pustim steam tak se mi tam ukaze jenom half life a day of defeat source a css tam neni kdyz kliknu na hru css ukaze se mi to v comunity jako na prodej...neite nekdo co s tim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Jsis založil novej učet co ?? Hry jsou uchovaný na jednom učtu -> to je ten co jsi měl na NTB když se přihlásíš zpět na něj pujde ti to normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 kurnik ale ja na nem mam ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 no tak to máš smulu nijak jinak než koupi CS:S nedostaneš EDIT: no vlastně NON-STEAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 muzu hrat ale tam kde neni anticheat nevis jak se zeptat a unban??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Co je důvodem, proč si na něm dostal ban ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 s kamosem sme delali blbosti a sli sme si dat cheaty xD a mel jsem neomezene ammo xD ale uz necheatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Pokud jsi jednou použil cheaty, tak už unban nedostaneš a je to tak správně. Cheatovat v onlinovkách je prostě svinstvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 mi sme chteli otevrit v takove mape ddvere a musi se do nich strilet a pak sme sli zabijet ale pak sem ot vypl xD btw: co kdybych to jenom zkusil?? a napsal jim treba urazeni admiina ?? xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Prostě pokud jsi dostal ban na VAC, tak s tím nic neuděláš, tak to prostě funguje. Nemá smysl nikam psát. Pokud zaznamenají cheat, rovnou banují a nezajímám je proč jsi to dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 anevite jeslti ten server cf bude s anti cheatem?? jinak jsem v piciiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 normalne tam muzes, kdyz si stahnes a nainstalujes NON-STEAM...tady na foru je link od uzivatele n1cCo, tak si to najdi,stahni a muzes hrat s nama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Jestli máš na CZshare účet, tak si to stáhni s tohoto topicu : http://console-forum.net/showthread.php?t=44784 A stím Unbanem nepochodíš já jim napsal minimálně přes 10 odůvodňujících témat do jejich fora. Ale mě se to při vší smůle stalo bez cheatů ne jako u tebe, tak jsem si musel pořídit originálku. A ještě k těm cheatům nikdy nepoužívej neověřené cheaty, o kterých nic nevíš, pak se ti to muže vymstít, tak že nějaký moc šikovný hacker dodá do jeho vyrobeného cheatu škodlivý zdrojový kód nebo nějakého trojana, co ti v celém systému uděla nebezpečný bordel do takové míry, až když je PC napadené. A po spouštění origo steamu se ta havěť aktivuje, až na to okamžitě VAC TEAM přijde a 100% BAN někoho nemine. Proto nikdy nepoužívej neověřené cheaty nebo nejlépe vůbec nepoužívat. :!: To by mě zajímalo jaké šmejdoviny cheaty si použil, uveď alespoň jejich název typoval bych to typu VIP nebo ničeho podobného nemam pravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Royal Hack ikona srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.