wiver Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 cus, uvazuju o koupi PSP a tak jsem se chtel zeptat, jestli mi budou fungovat kupovane UMD disky s hrami na vsech verzich FW. ??? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Ne nebudou...na nektery hry je potreba novejsi fw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 Ne nebudou...na nektery hry je potreba novejsi fw... Třeba gta vcs na 2.71 nerozchodíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 A je to na tech hrach nekde, pro jakou jsou verzi??? Takze je spis lepsi si nejdriv zjistit, jaky hry bych na PSP chtel, zjistit si, jestli budou fachat a pak popripadne koupit....??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 ...kazda hra ma u sebe na UMD pripadny upgrade na vyssi firmware - takovy, ktery minimalne potrebuje... ...takze kdyz si koupis hru, tak ji vzdy rozchodis... ...ale stejne budes zrejme mit n v psp nejaky custom firmware(specialni upraveny firmware) na kterem jdou jak nejnovejsi originalni tak neoriginalni(ISO) hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wiver
cus, uvazuju o koupi PSP a tak jsem se chtel zeptat, jestli mi budou fungovat kupovane UMD disky s hrami na vsech verzich FW. ??? dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts