wiver Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 cus, uvazuju o koupi PSP a tak jsem se chtel zeptat, jestli mi budou fungovat kupovane UMD disky s hrami na vsech verzich FW. ??? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jack Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ne nebudou...na nektery hry je potreba novejsi fw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mpw Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ne nebudou...na nektery hry je potreba novejsi fw... Třeba gta vcs na 2.71 nerozchodíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wiver Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 A je to na tech hrach nekde, pro jakou jsou verzi??? Takze je spis lepsi si nejdriv zjistit, jaky hry bych na PSP chtel, zjistit si, jestli budou fachat a pak popripadne koupit....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atry Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ...kazda hra ma u sebe na UMD pripadny upgrade na vyssi firmware - takovy, ktery minimalne potrebuje... ...takze kdyz si koupis hru, tak ji vzdy rozchodis... ...ale stejne budes zrejme mit n v psp nejaky custom firmware(specialni upraveny firmware) na kterem jdou jak nejnovejsi originalni tak neoriginalni(ISO) hry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
wiver
cus, uvazuju o koupi PSP a tak jsem se chtel zeptat, jestli mi budou fungovat kupovane UMD disky s hrami na vsech verzich FW. ??? dik
4 answers to this question
Recommended Posts