wiver Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 cus, uvazuju o koupi PSP a tak jsem se chtel zeptat, jestli mi budou fungovat kupovane UMD disky s hrami na vsech verzich FW. ??? dik
0 Jack Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 Ne nebudou...na nektery hry je potreba novejsi fw...
0 mpw Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 Ne nebudou...na nektery hry je potreba novejsi fw... Třeba gta vcs na 2.71 nerozchodíš
0 wiver Odesláno Únor 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 A je to na tech hrach nekde, pro jakou jsou verzi??? Takze je spis lepsi si nejdriv zjistit, jaky hry bych na PSP chtel, zjistit si, jestli budou fachat a pak popripadne koupit....???
0 atry Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 ...kazda hra ma u sebe na UMD pripadny upgrade na vyssi firmware - takovy, ktery minimalne potrebuje... ...takze kdyz si koupis hru, tak ji vzdy rozchodis... ...ale stejne budes zrejme mit n v psp nejaky custom firmware(specialni upraveny firmware) na kterem jdou jak nejnovejsi originalni tak neoriginalni(ISO) hry
Otázka
wiver
cus, uvazuju o koupi PSP a tak jsem se chtel zeptat, jestli mi budou fungovat kupovane UMD disky s hrami na vsech verzich FW. ??? dik
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts