TUNING101 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 ja hraju WWE SmackDown vs. Raw 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Já hraju tekkena dark rescuraction,burnouty a FIFU a PES 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 No, ja ted teda nejvic hraju GTA:VCS. Mam PSP 3000 takze zadnej flash nepripada v uvahu, takze s hrama to neni nejruzovejsi.. :cry: PS:Cartman182 kde se delaj ty maly bannyrky co ma kazdej druhej pod nickem?? To PSP user atd.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 Já teď začal hodně FlatOut Head On :) + Manhunt 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja mam před nedavnem flashnute psp takze sem tam jeste nestihl nic stahnout.jinak naposledy sem hral burnout a tekkena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Ted sem zacal GTA VCS UMD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillda Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Momentalne hraju Tekkena dark resurrection a Nfs undercover... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Podle mě trochu PSP upadá kvuli "hacku" - né, že by mi CFW vadil, ale i když má své klady, tak sebou nese velké zápory, což už vývojáři her vidí. Poslední dobou nic nehraju, na kartě mám ATV Fury Pro a ostatní prográmky včetně emulátoru na gameboy. Prostě poslední dobou na PSP nevycházej hry, prozatim čekám než vyjde FF Dissida v Angličitně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyjeans Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Gow, Loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 snažim se dohrát silent hill a pomalu sem začal hrát flatout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.n-d.Y Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Momentálně hraju Flatout, NHL a TH Project 8 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Ja ted hraju NFS Pro Street, a vcera sem dohral Jackass :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Pařím UMD Burnout Dominator docela dobrá pařba :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 ja sem ted zacal hodne hrat WWE SmackDown vs Raw 2009 ale spis se celou dobu hrabu ve flash0 a upravuju XMB:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Aktuálně střídám Fifu 09 a Football Manager Handheld;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tak u me zadna hra momentalne neprevazuje, ale stridam pravidelne Midnight club 4, Super stardust a FIFU a tez GT 2 PSX. Chystam se tez na nejakou z poslednich her..:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 MOH 2, FF: Dissidia, ATV fury pro. :roll: btw: Tadysku, superhrdina je mooc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 momentálně World Snooker Challenge 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Midnight Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 JÁ paŘim ze vŠeho nevÍc Šachy a lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 WWE SMACKDOWN vs. RAW 09 potom luxora,lord of the rings tactics, worms ow 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Teď jsem si stáhl piráty z karibiku 3 a hraju to 7 dní v týdnu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ted sem dohral NFS pro street, a jdu si tam dat carbony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 já nejvíc posledni dobou pařím LUXOR trávím u toho hodiny ve škole :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 JO luxora už sem dojel :D taky mě to bavilo ;) Jinak já ted hrám Patatony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.