Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

R4 loading


NINTENDO

Otázka

AHOJ..prosim poradte.koupila jsem si r4 kartu a nejede mi to...objevi se mi tam LOADING... a nejede to...nevim,jak tam dat firmware ani kde ho najdu...utratila jsem za to 938 kč,tagze me to docela mrzi,ze to nejede :cry:...a nemela jsem tam ani cd apod..jenom tu kartu a ctecku takowou bilou a je tam napsany hispeedy...a objednala jsem k tomu pam,kartu 1gb...moc vas prosim o pomoc..dekuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Rozbal toto:

http://www.r4ds.cn/download/118/English-1.18.rar

rozbal to a tu složku english taky a ty soubory uvnitř nakopíruj do hlavní složky na kartě pak si vytvoř složku games a do ní nakopíruj všechny soubory .NDS co si vybereš tady:

www.romulation.net/nds

nebo tady:

ww.frozen-roms.in

nebo tady

www.ndsfreakz.com

A pak mužeš stahnout nejake mp3,obrázky a videa,ale ty videa musíš konvertovat přes batch dpg-ke stažení tady na foru ve softwarech,a spustíš je už v nintendu tam bude taková nota na které se spouští mp3 obrázky nebo videa ve formátu dpg a ta a ještě tam bude takový ovldač tam si vybereš hru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Stejný problém.

Mám R4, na microSD (ne SDHC) mám firmware, ale končím na obrazovce loading. R4 jsem kupoval na DealExtreme.com. Začal jsem zjišťovat a podle foto to vypadá, že mi -censored- poslali Fake. Zároveň jsem se dočetl, že nový firmware obsahuje jakýsi "ds killer", pokud je používána fake karta.

Nefunguje mi ani nový, ani starý firmware. Takže moje otázka je jasná, jak je to s tím ds killer a jak poznám, že mi nějaká dobrá duše posrala hodinu vlastněné DS?

EDIT: Vyřešeno. Nakonec bylo potřeba vzít firmware z této stránky: www.r4sdhc.com/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu