Osmen Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 nevite nekdo co s tim delat kdyz me to pise ERROR READING FROM DISK ???neni to tim ze mam 3.03 oe-c? Pravdepodobne ne (v UMD GENu je psany, ze min FW je 2.82). Mozna mas spatny Disk v mechanice nebo tam zadny nemas (nej je pry Demo Disk) mam tam demodisk a je fpohode ... vsechny hry me jedou normalne jenom tato ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 http://www.rapidshare.ru/171512 Full 8) HESLO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 http://www.rapidshare.ru/171512 Full 8) HESLO??? www.nemix.ru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 díkec...... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 uz stahuju sedmou cast paaani ja se tesim... bude to tak dobry jak rikate? ja du hrááát uvidime se za tyden ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 kopirujem do PSP :) uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 kopirujem do PSP :) uvidime :)Ctverecek - strelbaKrizek - skok d-pad - pohyb vic ted vedet nepotrebujes :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 deti... toto je PECKA! omg omg omg !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 deti... toto je PECKA! omg omg omg !! :Dže by něco, co nahradí zpackaný GTA???? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jj je to PECKA a hlavne jazdit na traktory :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 kopirujem do PSP :) uvidime :)Ctverecek - strelbaKrizek - skok d-pad - pohyb vic ted vedet nepotrebujes :lol: ještě bych doplnil R,to používám hodně často na headshot,jinak děláte i ty challenges?sou fakt docela těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jj ty Challenges taky skousim jak co jsem udelal.Uz to nekdo dohral.Ja jsem ted zabil toho byka.V ty arene.Ale ta hra je fakt good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 pr screenov :) urobil som prvu misiu inak fakt super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 je to besna hra 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 jj je to hodne good a ta grafika je tak fajne rozmazla. Hodne stavnata hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Mohli byste přihodit pár screenúú PLS!!!.Ty voe nevíte kdy dojde originálka na trh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Hrajem to, nadseni neodpada (mam 25% hotovo) Obtiznost roste (frustrace? NE!) spravedlive a humor nabira obratek (videli jste nekoho jezdit na rakete? Ja uz jo :D ) Bossove jsou spravni. Challenges jsem udelal zatim jen 2 (z 4), ale udelat nejakou medaili na level je fuska (1 bronz, 1 stribro) vzdycky mi to utece asi o 700 bodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Mna to tiez chytlo, len nechapem ako niekto môže spraviť mapu na zlato , na nejakych 250 000 bodov, ked sa vazne snazim tak spravim tak 50 000 bodov, ved to ani tolko nepriatelov tam nie je , a vymyšlam vazne dobre komba, so stenami a kradnutim klobukov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 JJ na zlato se mi ještě nic nepovedlo akorat jsem udělal 2 bronz.A jinak jsem udelal taky 2 ze 4 challengu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 hmm to je hezký ze vsichni hrajete :D ja stahuju :D 4 kbps :D prej to bude trvat 38 hodin :D to si pockam :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 Mna to tiez chytlo, len nechapem ako niekto môže spraviť mapu na zlato , na nejakych 250 000 bodov, ked sa vazne snazim tak spravim tak 50 000 bodov, ved to ani tolko nepriatelov tam nie je , a vymyšlam vazne dobre komba, so stenami a kradnutim klobukov.Stribrnu jen jestli tu mapku znam (nekdy proste zabloudim) Proste oslneny tim jak vseco boucha, nadava, rve za pochodu hudby (mozna vyjde sbyrka basni o CCC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 OOOOOH bigLoL ted mi to pise ze prej to bude trvat 73 hodin 38 minut :D:D:D:D I LIKE FREE INTERNET FROM MIKROSERVIS :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 OOOOOH bigLoL ted mi to pise ze prej to bude trvat 73 hodin 38 minut :D:D:D:D I LIKE FREE INTERNET FROM MIKROSERVIS :D:D:D Panebože z jakého portálu to stahuješ? Nebo máš tak pomalé připojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Únor 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2007 OOOOOH bigLoL ted mi to pise ze prej to bude trvat 73 hodin 38 minut :D:D:D:D I LIKE FREE INTERNET FROM MIKROSERVIS :D:D:D Panebože z jakého portálu to stahuješ? Nebo máš tak pomalé připojení? Já mám kolísavý Free Mikroservir Připojení s Velky P... Njn je zadara jinac to taham z toho jak je jenom jeden link... nekdy to taha 70kbps tedkonc momentalne 780bps :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Total Overdose byla na PC pecka....takze stahujuuuuuuuuu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.