Mistr všech termixů! Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 je to mega... BTW: jakej je vas nejoblibenejsi trik? muj walk run + 180° + headshot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Jak ho prasti zblizka pazbou (nazev si nepamatuju). Vypda to jako v akcnim filmu - strelba, strelba, headshot, pazba, skok, strelba, auto, sud, strelba - proto tu hru, tak zeru... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 kua to nahovno ... furt to nemuzu spustit .. :( :( uz evim co s tim .. brachovi to dela taky a uz jsem skousel 2 ruzny demodisky ... mam 3.03oe-c na cem to hrajete vy ??? ani pres hybrid devhook me to nejde :( furt ta cervena hlaska error from reading disk .. :( mam verzi z edisku co tady nekjdo daval na stahnuti ma ji jeste nekdo a jede mu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 kua to nahovno ... furt to nemuzu spustit .. :( :( uz evim co s tim .. brachovi to dela taky a uz jsem skousel 2 ruzny demodisky ... mam 3.03oe-c na cem to hrajete vy ??? ani pres hybrid devhook me to nejde :( furt ta cervena hlaska error from reading disk .. :( mam verzi z edisku co tady nekjdo daval na stahnuti ma ji jeste nekdo a jede mu ?? Mam 3.10 OE-A', verzi z rapidu, v .cso prevedeny,demodisk v mechanice a CCC jede jak namydleny (ikdyz je to blbost, ISA na PSP proste jdou nebo nejdou :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 mam demo disk a hru RRR.rar z rs.ru a ficim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Uz to hram. Prve dojmy uzasne. Grafika je skvela a detailna... rychlost hry je super. Mame tam vsetko ako v Total Overdose na PC. Auta, Bullet Time, specialne komba (Tornado, Gitary) jednoducho vsetko :) po 15 minutach hrania davam hre 10/10 (trosku prehnane, ale zasluzene :) ) už to stahuju těšim se na to...a těch 650 MB je krása ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 kua to nahovno ... furt to nemuzu spustit .. :( :( uz evim co s tim .. brachovi to dela taky a uz jsem skousel 2 ruzny demodisky ... mam 3.03oe-c na cem to hrajete vy ??? ani pres hybrid devhook me to nejde :( furt ta cervena hlaska error from reading disk .. :( mam verzi z edisku co tady nekjdo daval na stahnuti ma ji jeste nekdo a jede mu ?? Ja to mam to samy...taky z toho e-disku :( Asi to stahnu nekde s torrentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Nesmite tam hazet vsecky ty soubory.Musite s toho udělat jeden velky soubor CSO !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Nesmite tam hazet vsecky ty soubory.Musite s toho udělat jeden velky soubor CSO !! Tak to me napadlo...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Mně to z edisku jede a je to úplně super :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 A když maš ten jeden velky soubor tak ti to furt nejde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 A když maš ten jeden velky soubor tak ti to furt nejde ??? No jasny sloucil sem ty soubory hodil do PSP a porad nic...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Mohli byste přihodit pár screenúú PLS!!!.Ty voe nevíte kdy dojde originálka na trh ? jasnačka jinak ty mody na trojuhelník jsou taky pekelné jako střílení z pouzdra od kytary nebo ten osobní kovboj či když všechny rozstřílí uzinama :D Jinak i pár screeanů z Ghost Ridera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Stala se mi takvoa docela kuriozni vec je to bug ve hre proste jsem se v jednom miste propadl do zeme, ale uz nevim jak podruhe se mi to nepodarilo :) Tady jsou obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 joj to se mi stalo tako a bylo to jak se dělala mise po těch střechách budov tam normal jdu a najednou se propadnu do budovy a vidim už jen její textury a pak death :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Profikal jsem se na konec (BOSS) a samozdejme tam zatuhnul. Seberu mu max 75% zivota a pak fakt smitec. Rewindu mam na zacatku asi 7. Jakmile sednu za jednu z tech ultimatnich zbrani, hned udela delobuch, ze ja i zbran jsou minulosti :roll: Zdroj zdravi je jen, ze zacatku a raketomet pada jen z nepratel, coz je tak jedina babitka, ktera na nej zabira. Za jakoukoliv radu...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 Profikal jsem se na konec (BOSS) a samozdejme tam zatuhnul. Seberu mu max 75% zivota a pak fakt smitec. Rewindu mam na zacatku asi 7. Jakmile sednu za jednu z tech ultimatnich zbrani, hned udela delobuch, ze ja i zbran jsou minulosti :roll: Zdroj zdravi je jen, ze zacatku a raketomet pada jen z nepratel, coz je tak jedina babitka, ktera na nej zabira. Za jakoukoliv radu...DikNo ja som v predposlednej missi potom ti dam vediet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 A když maš ten jeden velky soubor tak ti to furt nejde ??? No jasny sloucil sem ty soubory hodil do PSP a porad nic...:( Chlapi radši to stahujte z prověřených zdrojů a už upravené do PSPčka.A navíc v jednom linku- a v solidní rychlosti.Potom si ušetříte tyhle problémy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 hrajete ty challenge? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 hrajete ty challenge?Ani ne... niesu povinne a nejak mi to neide robit tie povinne MOVES (pohyby)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 A když maš ten jeden velky soubor tak ti to furt nejde ??? No jasny sloucil sem ty soubory hodil do PSP a porad nic...:( Chlapi radši to stahujte z prověřených zdrojů a už upravené do PSPčka.A navíc v jednom linku- a v solidní rychlosti.Potom si ušetříte tyhle problémy! Ja bych rad ale me z rapidu stahovat nejde proste nijak...:( Skousel sem to uz tolikrat,skousel sem aji ten graber a tak a nikdy nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 njn máš veřejnou IP adresu...musíš koupit premium acc. .. jak já kvůli pojeban* IP adrese.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 njn máš veřejnou IP adresu...musíš koupit premium acc. .. jak já kvůli pojeban* IP adrese.. Tak zatim me docela staci torrenty...(ikdyz CCC sem nikde nenasel :) ) Ale casem asi koupim,protoze me to taky docela...............:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 No tak uz aj ja som pri tom Bossovi ale on je skutocne takmer neporazitelny... ako skusam tak skusam stale ma zabije... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2007 No tak uz aj ja som pri tom Bossovi ale on je skutocne takmer neporazitelny... ako skusam tak skusam stale ma zabije... :(Ze? Prva pulka je celkem vpohode, pote pozvolne prituhuje (nekolika restatum sem se nevyhnul), az pak Mega BOSS, ktery je....Tuhy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.