shadow.wizard Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Ty walp jsou uplne skvele! :shock:K cemu BARS? No BARS su akoze na tie ikony a subkategorie... niekomu sa to paci, niekomu nie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Fakt díky jsou vážně pěkný...naky jsem si udelal.sam ale tyhle sou peknejsi THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ....tahle hra je uplne skvela!!....ted to parim v kuse...problemi mi delala jenom mam virgilio ale super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 kua ted sem se zase seknul :( v te vile jak jsou tam ty marky... strasnej shit ... je to tam strasne dlouhy a nikdy se nedostanu dal ... :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 kua ted sem se zase seknul :( v te vile jak jsou tam ty marky... strasnej shit ... je to tam strasne dlouhy a nikdy se nedostanu dal ... :(( Ja je dostal celkem bezproblemu stylem jump - headshot. To je na ty mužatky nejlepsi protoze maj celkem dobrou vydrz ale nemaj helmu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 kua ted sem se zase seknul :( v te vile jak jsou tam ty marky... strasnej shit ... je to tam strasne dlouhy a nikdy se nedostanu dal ... :(( Ja je dostal celkem bezproblemu stylem jump - headshot. To je na ty mužatky nejlepsi protoze maj celkem dobrou vydrz ale nemaj helmu. :) V tejhle misi je hodne dulezity pouzivat specialni schopnosti...Uvidis hned se lepe povede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
con-man Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Hej lidi parádní hra to je...všem doporučuju 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Ti co mají problémy,tak zde je cheat na nezranitelnost:V Profilu zadejte jako své jméno-ERNESTO.A pohrajte si s těmi grázly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shifty7 Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Moc pěkná grafika a příběh tak 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 heh placek to je sikovne , skusim ked to dohram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 Nebyl by nejaky blaznivy cheat? V puvodnim TO byl, musim dodat, ze opravdu senzacni :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jeden je kdyz si profil pojmenujes jako ERNESTO tak budes mit nesmrtelnost ( zdroj gamefaqs ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jeden je kdyz si profil pojmenujes jako ERNESTO tak budes mit nesmrtelnost ( zdroj gamefaqs )Nesmrtelnost nepotrebuju, chcem vybuchujici hlavy, slepice s pistolema, pistole s raketama - proste jsem blazen :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2007 jeden je kdyz si profil pojmenujes jako ERNESTO tak budes mit nesmrtelnost ( zdroj gamefaqs )Nesmrtelnost nepotrebuju, chcem vybuchujici hlavy, slepice s pistolema, pistole s raketama - proste jsem blazen :lol: Musíš udělat všechny levely na ZLATO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Mrtě pařbička...sem ji dopařil za 4 dny no :( ale má všechno co má správná akce mít:akce,humor a mrtě hustejch combíček...jedním slovem nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Jo je to husta pařbička , ale vše na zlato bych asi neudělal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Jo je to husta pařbička , ale vše na zlato bych asi neudělal!Taky ne, preciz jen tech 5-8 hodin staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 recenze na bonuswebu TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Na www.hrej.cz je taky recenze (7/10-nesouhlas!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 pánové poradíte mi????blbej začátek po první misi...myslím to s těma chlapama co jsou jako slepice...co stím pořád něco nemůžu splnit, engliš neumím,trpělivost na to taky nemám...já jen at se svím miláškem nemrsknu z okna...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 musis jim dat headshoty myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 hmmm dík,ale nešlo by to česky????? ja němnožko gavarim pa rusky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 headshot- strelit do hlavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 kurna to jsem dělal ale asi ne všem,zkusím znova........díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 pánové poradíte mi????blbej začátek po první misi...myslím to s těma chlapama co jsou jako slepice...co stím pořád něco nemůžu splnit, engliš neumím,trpělivost na to taky nemám...já jen at se svím miláškem nemrsknu z okna...díkTo je myslim ten bonusovej level, challenge, ten neni povinnej....... To bud muzes prijmout nebo nemusis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.