sk8ers Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Čau,mám xbox 360 60Gb HDD a nevim jak dát na HDD hudbu z mp3,CD atd.A jde dát na xko film z DVD?? prosím jestli by jste mi poradily.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Hudbu (.mp3) nezkopíruješ jen ripneš .wma myslim že (takže převést a vypálit jako AUDIO CD - cca 20 songů podle délky), Xko ti DVD film přehraje v pohodě jen ho tam taky nezkopíruješ ... Je to škoda tohle v MS nedomyslely :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RWTF Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Myslím že jde pouštět .wma z Flashky. EDIT: thanks Hohny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Pouštět hudba (mp3,wma...) a filmy z flasky, cd, dvd, externího hdd jdou úplně normálně...!!!Akorát to nejde zkopirovát na disk Ale někde jsem tu čet že jde kopírovat do xka hudba ve formátu .wma (převést přes nějakej program z .mp3 na .wma , a potom třeba z flasky to zkopčit do xka) , osobně jsem to ale nezkoušel. Já osobně si dávám hudbu do xka, tak že vypálím hudbu na cd-rw jako audio cd (80minut) a potom to v xku normálně převedu (jak psal Gh0sT-1nF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Čau,mám xbox 360 60Gb HDD a nevim jak dát na HDD hudbu z mp3,CD atd.A jde dát na xko film z DVD??
prosím jestli by jste mi poradily.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.