kingondra007 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 ja bych chtěl vydět všechny astrixe myslím tím hraní film ne jenom animé ale stim starím asterixem ten co byl v olimpískejch hrách byl na ..-... Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Chtěl bych aby byli jako knižní tituly "Rychle a zběsile" dále sem chtěl aby vyšla kniha "Band of Brothers" a ta také vyšla ;) , takže sem na půl spokojen Citovat
roku92 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Hoši nechci vám kazit radost ale co moje skušenost jak řikal netix sfilmování knihy se většinou nepodaří (aktuálně si nevzpomenu co)ale abych nebyl OT Byl bych taky rád za toho hobita ale jak jsem se už tady dočetl tak se prej můžu těšit.Jinak mě už nic nenapadá protože jsem poslední dobou toho moc nečetl snažim se číst ale prostě otevřít tu knihu a začist je někdy pro mě těžký.:D Citovat
nEkrO Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Šógun Od Jamese Clavella:roll: Mohlo by to bejt natočený ve stylu Posledního samuraje:bash: Citovat
will Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Johannes Mario Simmel: A Jimmy šel za duhou...... Vlastně všechny Simmelovo knížky bych chtěl vidět na plátně..... Citovat
hombre_71 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Já mám naprosto jasno : Den Triffidů (Day Of The Triffids) od Johna Wyndhama. Tahle knížka je naprostá pecka, četl jsem ji snad desetkrát Citovat
krysto6 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 nikdo jiný to nesmí vidět a ete od andělé a démoni určite na to pudu do kina:):):) Citovat
hombre_71 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Andělé a démoni (Angels & Demons, r.Ron Howard), premiéra v ČR 14.05.2009 Citovat
Sir Jarousek Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Ztracený Svět v PodzemíA taky S.T.A.L.K.E.R. :) Stalker je už dlouho zfilmovanej, jen pozor je to vcelku dost náročnej film. Citovat
johnDOU Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Zapojil bych se, ale četl sem jen blbosti :) Citovat
Eridan Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Co bych chtěl já? No nevim, většina toho, co jsem viděl, je už zfilmovaná. Těšim se na toho Hobita (prej to ale nerežíruje přímo Jackson, jenom ňák spolupracuje, někde jsem to četl). A jinak? Rychlý šípy :), nic jinýho mě už nenapadá. :D Citovat
Malarki Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 hm to je těžký takhle z fleku...ale asi Mládí v hajzlu ;-) Citovat
Gunlok Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Těžko říci, už jenom proto, že většina knih je naprosto nezfilmovatelná. Těžko vyjádřit stovky stran knihy v necelých dvou hodinách. Někdo by se mohl chytit příběhů a knih "BOFH" (Bastard Operator From Hell), ideálně seriálovou podobou. Dobráci z IT Crowd jsou sice skvělí, ale absolutně jiná kategorie. :) Ještě mě napadá kniha "Neschopnost" od Roba Granta, ale raději nechat knihu nezfilmovanou, než z toho mít trapnou komedii :). Citovat
Sony108 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 vlčice a mandragora: zdeněk žemlička to by moch bejt luxusní film a ještě bych chtěl nějakej film warcraft když už jsou knížky komiksy hry ..... tak by mohly udělat film... byla by to určitě pecka Citovat
spoock Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Stačil by Zaklínač, ale né v poské produkci, spíš od nějakého velkého zahraničního distributora, který by z pětidílné ságy udělal stejný hit jak LOTR a spol., ale muselo by to mít dobrej scénář, rating 18+ a nic osekávat, prostě nechat tu sirovost takovu, jaká je a Geralta by musel hrát opravdu nějaký neznámý, charismatický herec Citovat
vojta69 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Artemis Fowl od Eoina Colfera ....to by byla taková bomba... Citovat
tekken90 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 John Ronald Reuel Tolkien / Christopher Tolkien - The Silmarillion, Unfinished Tales, The History of Middle-earth (ale to by bylo na hoodně dlouho :)) Artemis Fowl od Eoina Colfera ....to by byla taková bomba... tak s tím musim souhlasit..docela zajímavá knížka...ale je to dlouho co sem to čet určitě by se našla spousta dalších...:) Citovat
vegasss7771 Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 22, 2009 Ted mě napadlo že by se dala zfilmovat i knížka PRYČ Z JEJICH MYSLÍ od mistra sci-fi CLIFFORDA SIMAKA. Anotace: Tenká knížka s poněkud ujetou obálkou mě hned zaujala. Čarodejnici na pozadí bílého domu dělá společnost skřítek a superman. O čem to asi tak může být? Kniha začíná šokující informací o smrti nějakého podivína a pokračuje idylickým návratem hlavního hrdiny do míst, kde trávil své dětství. Z typicky Simakovského rozjímání jej vytrhne agresivní dinosaurus. Čtenář pak dlouho pochybuje o duševním zdraví hrdiny knihy, případně jejího autora. Pak se vše vysvětlí: Fantazie lidí ožívá a jakožto kuriózní další krok evoluce zhmotnělá ohrožuje existenci naší civilizace. Staré strašidelné fantazie se nesnesou s dnešními Disneyovskými postavičkami a říše fantazie se bouří proti nadvládě svých stvořitelů. Originalitu tedy není možné dílku upřít a přestože pan Simak stvořil i lepší kousky, celá knížka je pro něj svým způsobem tak nějak typická. Kdo četl jiné knihy od tohoto autora (Město, Rezervace goblinů), ví co má očekávat a kdo ne, může začít třeba právě tímhle tenkým kouskem na jedno odpoledne. Nečetl to náhodou někdo???? Citovat
vojta69 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 John Ronald Reuel Tolkien / Christopher Tolkien - The Silmarillion, Unfinished Tales, The History of Middle-earth (ale to by bylo na hoodně dlouho :)) wow, to by bylo taky něco (Unfinished Tales jsem nečetl), ale pravděpodobnost je malá...aspoň že je ten Hobit :cheesygrin: Citovat
vegasss7771 Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Teď mě napadlo, že by mohli zfilmovat Dickovu knížku - Temný obraz. Anotace: Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga. Antihrdina Bob Arctor, jinak rovněž protidrogový agent Fred, otevírá svůj dům narkomanům a prožívá s nimi vše, co s sebou tato látka přináší. Drogová scéna se ale radikálně změnila a drogy, policie, svět ani smrt už nejsou jako dřív. Ovlivňování vnitřní i vnější skutečnosti drogou je Dickovo věčné téma, ale nikdy nevycházel tolik z vlastní zkušenosti jako v této knize. Na rozdíl od svých ostatních děl tu autor díky zakotvení ve skutečnosti často využívá černého humoru a absurdní grotesky, což z románu dělá nejzábavnější vážnou knihu o drogách. Citovat
Xbox360man Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Bral bych spíněnou Obchodník se Smrtí od Hugh Laurie Citovat
Anonymous_ Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Asi Memento, My deti ze stanice ZOO (teda snad to jako film jeste nevyslo :D ) .. ted si jinak na nic moc nevzpominam, bylo by toho ale urcite vice.. Kazdopadne.. snad ani nevim, zda bych to chtel videt, jelikoz pak bych tu knizku nevnimal subjektivne.. Stejnak jako film Harry Potter ovlivnil mou subjektivni predstavu Harryho Pottera (nejdrive jsem ho precetl a az pote se dival na film).. Citovat
killer15688 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 Eragon 2 ale myslim ze uz se nataci Citovat
Johnysko Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2009 pripojuju se k hobitovi myslim ze by to skvele doplnilo uz tak skvelou tri dilnou trilogii pana prstenu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.