Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FW Update prosim pomoc!

nessi

Otázka

Mam problem, stahnul jsem si novy FW na disk. Na flshdisku jsem si udelal dle navodu sloz¨ku ps3 pote update a do teto jsem nakopiroval ten firmware s koncovkou .pup. Dam flash do PS3 najdu pres setings na update, dam ze chci update provest pres medium a napise: No applicable update data was found.... Prosim poradte mi. Diky predem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No ten soubor co jsem stahl se jmenuje PS3_UPDAT.PUP. Stahoval jsem to ze stranek uvedenych zde na foru: http://alek.dark-alex.org/filez/ps3_fw/ Stahoval jsem posledni verzi 2.60. Jak myslis jeste to zobrazeni koncovek ve win? To mi neni jasne proc a kde bych to zapnul. Jinak z flashky mi treba video prehrat jde, to PS3 nasla a ta aktualizace ne a ne. Predem dik.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mysli tim to, jestli se ti u KAZDEHO souboru na disku zobrazi tecka a jeho koncovka (u kazdeho textaku .txt, u kazdeho Word dokumentu .doc, u kazde mp3 potom .mp3). Pokud ne, tak si to zapni v nastaveni slozek a over ten svuj *.pup soubor, jestli mu souhlasi koncovka.

Odkaz ke komentáři

• 0
máš ten pup soubor s nízvem PS3UPDAT.PUP ? ujistise, že máš zapnuté zobrazené koncovek ve Win
Jeste me napadlo jestli neni problem v podtrzitku u nazvu stazeneho souboru PS3_UPDAT.PUP jestli by to nemelo byt prave bez toho podtrzitka. No nevim.

:roll: Dokazes precist, co ti napsal tekken? Asi vedel proc dava spravnej nazev tucne, ty se jeste jak zalud ptas, jestli tam nahodou nevadi podrzitko... Njn, co uz...

lock

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu